O viitoare mămică a trecut prin clipe greu de imaginat. Louise Cooper a trecut prin clipe de coșmar și recunoaște că această experiență a fost una traumatizantă pentru ea. Iată ce a mărturisit tânăra mamă.

Citește și: O tumoră de 4,5 kg a fost extrasă de la o tânără însărcinată

Femeia nu s-a putut bucura prea mult de vestea că este însărcinată, căci la scurt timp a aflat că se confruntă cu probleme.

Povestea dramatică a tinerei însărcinate

Louise Cooper este o mamă de 26 de ani. A fost extrem de fericită atunci când a aflat că este însărcinată pentru prima oară, după au urmat clipe grele.

Citește și: VIDEO- O femeie și trei copii din Neamț au ajuns la spital după ce ar fi mâncat jeleuri produse în afara ţării

Bucuria femeii de a deveni mamă a fost „umbrită”, asta pentru că starea ei de sănătate s-a deteriorat foarte mult, motiv pentru care a fost nevoită să se întoarcă în Marea Britanie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Nu am avut timp să mă gândesc la asta. Deteriorarea a fost cauzată de acidul de la vărsături. Mi-am pierdut primul dinte în jurul săptămânii 16 și asta a apărut de nicăieri. Mi s-a spus că va trebui să-mi fie scoși dinții, deoarece erau foarte deteriorați. Mi-am născut fiul în noiembrie 2017 și la șase luni după aceea mi-am scos dinții”, a mărturisit Louise Cooper.

În aprilie 2017 a primit diagnosticul de Hyperemesis Gravidarum (HG), o afecțiune rară întâlnită la aproximativ 1% dintre femei, caracterizată prin grețuri și vărsături excesive în timpul sarcinii.

Citește și: FOTO- Andreea Tonciu, cu burtica la vedere! Este diva însărcinată din nou?! „E un moment frumos”

„A fost foarte traumatizant, nu i-aș dori-o celui mai rău dușman al meu. Mulți oameni o compară cu efectele secundare ale chimioterapiei, deoarece simți că mori. Este neplăcut. Este epuizant din punct de vedere emoțional și fizic. Am acceptat faptul că nu am dinți. Acum am proteze dentare, dar nu sunt cele mai confortabile lucruri de purtat, deoarece sunt cosmetice. Sunt, de asemenea, foarte declanșatoare pentru partea traumatică a HG. Acum pot ieși din casă fără să am dinți. Viața este mai relaxantă și mai plăcută pentru mine”, a mai spus femeia.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ea a declarat că a fost imobilizată la pat timp de zile întregi, iar simptomele cu care s-a confruntat fost atât de grave încât a început să sufere consecințe dureroase. Vărsăturile frecvente și violente au dus la probleme dentare, unii dinți începând să-i cadă.

Citește și: Georgiana Lobonț a vorbit despre al treilea copil: „Nu sunt superstițioasă” Artista abia așteaptă să dea vestea cea mare

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si