Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Acest concept a fost prezentat pentru prima data la sfarsitul anilor '90 si era extrem de folositor pentru persoanele cu dizabilitati de miscare. Scaunul avea mai multe roti inovatoare si putea ajuta o persoana sa se deplaseze in toate directiile, sa urce scarile sau chiar sa mearga mult mai lejer pe un teren accidentat. Costul pe unitate se ridica pe atunci la suma de 25.000 de dolari, iar acest cost l-a facut sa devina repede neatractiv pentru consumatori si proiectul a fost oprit in 2009.

Acum, Kamen, vrea sa repuna pe picioare acest concept si sa lanseze urmatoarea generatie de iBOT. Cel care a venit cu aceasta idee a facut si un clip pentru a-si prezenta intentiile si pentru a repromova aceasta "masinarie". "Compania noastra este concentrata pe ideea de a gasi solutii de mobilitate pentru totii oamenii. Ne dam seama ca este important sa ii ajutam pe adulti, indiferent de varsta si persoanele cu nevoi speciale sa traiasca bine si sa contribuie cu talentul si experienta in a ajuta aceasta lume."

, a declarat Osamu Simon Nagata, directorul administrativ de la Toyota Motor din America de Nord.

Toyota va licentia si alte tehnologii de echilibrare Deka pentru dezvoltarea altor solutii medicale de reabilitare in acest sens.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si