Îndrăgita vedetă Kanal D și-a adjudecat premiul pentru "Cea mai Inspirațională Prezentatoare TV", o încununare a succesului de care se bucură la cârma show-ului "Bravo, ai stil!", unicul produs de televiziune din România care aduce împreună stilul și frumusețea spectacolului de televiziune.

Citeste si: Ce-și dorește Roxana Nemeș de ziua ei? Dezvăluiri inedite la “Dimineața cu noi”

Citeste si: Anamaria Prodan se mărită! Impresara a dat vestea: ”Facem nuntă regală”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Sunt mândră și onorată să primesc acest premiu! Este o încununare a succesului și muncii depuse în toată această perioadă de activitate. Sunt mulți oameni inspirationali în țara noastră și dacă eu am fost premiată pentru asta, înseamnă că visul meu a prins contur. Mă responsabilizează foarte mult să continui să îmi duc viața, cariera în aceeași direcție cu multă seriozitate, autenticitate și sinceritate. Îmi doresc să fiu în continuare o sursă de inspirație pentru oameni, pentru ca aceștia să reușească să își depășească limitele, să facă mai mult pentru ei, să își pună în valoare aptitudinile și să transforme visele în realitate", a declarat emoționată Ilinca Vandici.

Citeste si: Andreea Antonescu, la „Dimineața cu noi”: „Scopul meu este acela ca Sienna să vadă în mine cea mai bună prietenă a ei!”

Vedete de televiziune, personalități din mediul de business și artiști îndrăgiți de publicul din România s-au bucurat de o seară de neuitat într-un cadru festiv.

Citeste si: Andreea Mantea, în lacrimi la emisiune! "Dacă îți vei găsi iubirea aici, va trebui să te întorci în Austria?"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si