Dana Majhi, sotul femeii decedate nu a avut nicio alta alternativa de a aduce trupul femeii acasa asa ca a invelit cadavrul intr-o patura si impreuna cu fiica sa in varsta de 12 ani au parasit spitalul care se afla la o distanta de 60 de kilometri de casa acestora.
Când îl lăsau puterile, Dana Majhi lăsa trupul femeii pe marginea drumului şi se aşeza lângă.
După ce-şi odihnea picioarele şi spatele, bărbatul se ridica şi îşi continua drumul.
Salvarea sa a venit în momentul în care o echipă de jurnalişti din apropiere l-au văzut cum se chinuie şi au chemat o ambulanţă pentru a-l ajuta să mute trupul.
Mediatizată de jurnalişti, povestea sa a impresionat mii de suflete. Potrivit presei locale, însuşi prinţul Khalifa bin Salman Al Khalifa a fost mişcat de durerea bărbatului şi i-a oferit ajutor material.
Într-un final, bărbatul a putut să-şi înmormânteze soţia în satul natal.

Dana Majhi, sotul femeii decedate nu a avut nicio alta alternativa de a aduce trupul femeii acasa asa ca a invelit cadavrul intr-o patura si impreuna cu fiica sa in varsta de 12 ani au parasit spitalul care se afla la o distanta de 60 de kilometri de casa acestora.Când

îl lăsau puterile, Dana Majhi lăsa trupul femeii pe marginea drumului şi se aşeza lângă. După ce-şi odihnea picioarele şi spatele, bărbatul se ridica şi îşi continua drumul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Salvarea sa a venit în momentul în care o echipă de jurnalişti din apropiere l-au văzut cum se chinuie şi au chemat o ambulanţă pentru a-l ajuta să mute trupul.
Mediatizată de jurnalişti, povestea sa a impresionat mii de suflete. Potrivit presei locale, însuşi prinţul Khalifa bin Salman Al Khalifa a fost mişcat de durerea bărbatului şi i-a oferit ajutor material. Într-un final, bărbatul a putut să-şi înmormânteze soţia în satul natal.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si