Printre invitații speciali ai evenimentului s-au aflat Excelența Sa, Ozgur Kivanc Altan, Ambasadorul Turciei la București, Lucian Romașcanu, Ministrul Culturii, și Doamna Begum Dogan Faralyali, Președintele Dogan Holding.

Într-o atmosfera plină de emoție și strălucire, Ugur Yesil, CEO și Executive Board Member Dogan Media Internațional, și-a primit invitații cu bucurie și i-a introdus în istoria unei povești de succes care a început acum 16 ani, cu Kanal D, și continuă cu o nouă televiziune, Kanal D2.

Citește și: Marea lansare a Kanal D2 va avea loc astăzi! Cum poți găsi noul canal în grila ta de programe

Lansarea Kanal D2, cel de-al doilea post generalist din portofoliul Dogan Media Internațional, este un moment emoționant și plin de semnificație pentru noi! Aș vrea să profit de acest moment și să mulțumesc întregii echipe, inclusiv vedetelor noastre, pentru loialitate, dedicație și muncă susținută pentru a obține acest succes de-a lungul anilor ”, a spus Ugur Yesil, CEO și Executive Board Member Dogan Media International.

Ugur Yesil a invitat-o pe scenă, în aplauzele celor prezenți, pe Begum Dogan Faralyali, președintele Dogan Holding, care a vorbit despre începuturile Kanal D, acum 16 ani, dar și despre următorul pas strategic – Kanal D2.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: MAREA LANSARE! KANAL D2, la prima întâlnire cu telespectatorii, în această seară, de la 19:00!

Este un privilegiu să fiu aici în această seară! Acum 18 ani am venit pentru prima dată în România cu ideea că putem lansa aici o stație TV. Mă simt foarte entuziasmată la 16 ani de la lansarea Kanal D. Consider Kanal D2 o piatră de temelie pentru Dogan Media Internațional ”, a spus Doamna Begun Dogan Faralyali, Președintele Dogan Holding.

Un spectacol la înălțime, pe cerul Capitalei, a marcat aceste momente atât de importante atât pentru piața media din România, cât și pentru milioanele de telespectatori. Peste 170 de drone au luminat în noapte, descriind pe cerul Bucureștiului elemente definitorii ale noii stații TV, care va începe să emită din această seară, de la ora 19:00.

Citește și: Kanal D2 emite din 2 aprilie, la ora 19

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Vedetele celor două stații TV s-au bucurat de momentele memorabile, au depănat amintiri strânse în cei 16 ani de când Kanal D a intrat pe piața media, și au împărtășit din așteptările lor pline de optimism în ceea ce privește noua televiziune, Kanal D2.  Alexandra Ungureanu, vedetă Kanal D2, i-a încântat cu muzica ei pe cei prezenți la eveniment.

Prima emisie Kanal D2 din această seară, de la ora 19:00, coincide cu lansarea noului sezon “Bravo, ai stil”, show-ul inspirațional atât de așteptat de public. Imediat după “Bravo, ai stil!”, Radu Andrei Tudor vine cu cele mai proaspete știri la “NEWSTIME”, de la 21:00, urmând ca primul episod din serialul “Familia Borgia” să cucerească publicul, de la 22:00. 

De asemenea, filmul de Oscar “Selma” face parte din oferta serii speciale, în această seară de la 23:00. 

Nu pierdeți, începând din această seară de la ora 19:00, spectacolul noii televiziuni Kanal D2, din portofoliul Dogan Media Internațional, un post TV generalist care aduce publicului larg entertainment de calitate, seriale de top, internaționale și turcești, știri relevante, prin intermediul “NEWSTIME”. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si