Close sidebar
Close sidebar

În această seară, de la ora 19:00, în “Dragoste și speranță”, la Kanal D2, Handan, pusă într-o situație dificilă

Feraye încearcă să mai "îndulcească" situația existentă în casă, și plănuiește ca împreună cu întreaga familie, să petreacă o minunată zi împreună. În mod surprinzător, Feraye îi cere lui Zeynep să se alăture la acest frumos eveniment. Numai că Melis nu ratează nici de data aceasta ocazia de a-i face viața un chin lui Zeynep.

Sorin Negru,

Nu ratați, în această seară, de la ora 19:00, un nou episod din serialul “Dragoste și speranță”, la Kanal D2.


DISTRIBUIE
acest articol

Firdevs își suspectează soțul că îi este infidel iar o situație stranie o aduce pe Murvet în centrul acestei probleme. În fapt, responsabilă de problemele ce se ivesc este chiar sora acesteia, Yildiz iar evenimentele se precipită în familia lui Suat.

Citește și: “Dragoste și speranță”, la Kanal D2: Elif nu renunță la Kuzey

Mai mult, Suat îi cere fiicei sale să facă pe spionul în biroul lui Kuzey, în legătură cu un proces important. Handan nu știe cum să reacționeze la solicitarea tatălui său, iar în cele din urmă femeia o va atrage într-o "cursă" pe Elif, pentru a-și ajuta tatăl.

Citește și:  “Dragoste și speranță”, la Kanal D2: Zeynep, decizie dureroasă

Nu ratați, în această seară, de la ora 19:00, un nou episod din serialul “Dragoste și speranță”, la Kanal D2.

Citeste si: Horoscop săptămânal pentru perioada 15- 21 iulie 2024: Succesul este garantat pentru acest nativi- kanald.ro

Citeste si: Marilena Hagi i-a dat de gol pe Ianis și Elena în ziua nunții! Mama fotbalistului, declarații despre nepoți: „Fericită”. Gică Hagi abia și-a putut stăpâni emoțiile- wowbiz.ro

Serialul “Dragoste și speranță”, la Kanal D2

Serialul “Dragoste și speranță”, la Kanal D2

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI