Close sidebar
Close sidebar

In aceasta seara, surpriza totala: Stirile Kanal D, transmise dintr-un studio nou-nout, spectaculos!

In aceasta seara, Stirile Kanal D vor fi transmise dintr-un studio nou-nout, de 200 mp, dotat cu tehnologie de ultima generatie si o grafica complexa, adaptata celor mai noi trenduri in televiziune!

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Incepand de astazi, Simona Patruleasa, Christian Sabbagh, Silvia Ionita si Ilinca Obadescu vor veni cu cele mai proaspete si relevante informatii de la un pupitru cu totul nou, intr-un spatiu ce va facilita o experienta vizuala completa. Cum arata noul platou, dar si o serie de alte surprize legate de continutul Stirilor Kanal D vor fi dezvaluite, in direct, chiar in aceasta seara, in cadrul principalului grupaj informativ al zilei! 

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Am fost incantata sa vad rezultatul final.

Am vazut studioul Stirilor in diverse stadii, dupa ce s-a inceput constructia noului platou. Sunt convinsa ca telespectatorii vor fi impresionati de ceea ce vor vedea luni seara”, a spus Simona Patruleasa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI