Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi, un incendiu a izbucnit la acoperişul unui bloc cu patru etaje din Tomeşti, acolo fiind trimise mai multe echipaje de pompieri cu autospeciale şi autoscara.

Incendiul se manifesta violent la nivelul acoperişului, pompierii intervenind pentru a evacua persoanele aflate în clădire. Aproximativ 15 persoane au fost evacuate.

Ulterior, incendiul a fost localizat şi apoi lichidat, pompierii intervenind pentru a degaja acoperişul.

În urma incendiului nu s-au înregistrat victime.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Camere rovinietă România. Unde sunt amplasate fiecare din cele 86 de camere. Harta completă

Citeste si: Bombă în cazul Duduianu. Frații lui Emi Pian vor să fie cercetați în libertate pentru tentativă de omor

Incendiu la Consiliul Judeţean Caraş-Severin

Un incendiu a izbucnit, marţi seară, în podul clădirii în care funcţionează Consiliul Judeţean Caraş-Severin, pompierii fiind chemaţi să stingă focul.

Fumul gros se poate observa de la o distanţă considerabilă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, focul a cuprins podul clădirii Consiliului Judeţean. Pompierii de la Detaşamentul Reşiţa intervin pentru stingerea incendiului.

După ce focul va fi stins, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Caraş- Severin urmează să stabilească exact de la ce a pornit incendiul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si