Incidentul a avut loc în această dimineață la Chișinău, acolo unde o mașină s-a izbit violent de poarta Ambasadei Rusiei. După accident, șoferul a fugit de la fața locului, provocând încă o coliziune în care au fost implicate alte două autovehicule.

Incident dramatic la ambasada Rusiei de la Chișinău. Un bărbat a intrat cu mașina în poarta instituției. A mai lovit două maşini

Citește și: Atac rusesc la granița României: Dronele lui Putin au atacat Portul Ismail, aflat la doar 15 km de țara noastră

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

În cele din urmă, oamenii legii moldoveni au reușit să-l oprească forțat pe șoferul teribilist, notează jurnaliștii de la NewsMaker.

Șoferul teribilist a fost oprit cu forța de polițiști. Din ce motiv a intrat cu mașina în poarta Ambasadei Federaţiei Ruse 

Accidentul tragic de la Ambasada Rusiei a avut loc în jurul orei 06:00 dimineaţa, au transmis corespondenții de la  news.ro. În momentul în care forțele de ordine au ajuns la faţa locului, au constatat că șoferul de la volanul unui autoturism marca Mercedes s-a izbit de poarta instituției.

Citește și: "Este ca și cum te-ai juca cu moartea"- Femeile soldat de pe linia frontului din Ucraina povestesc despre greutățile cu care se confruntă

După ce şi-a tamponat maşina în poarta Ambasadei Federaţiei Ruse la Chişinău, bărbatul a fugit de la locul accidentului.

"Mijlocul de transport a fost localizat imediat pe traseul de deplasare spre Străşeni, dar la toate cerinţele poliţiştilor de a se opri, şoferul şi-a continuat deplasarea, accidentând pe traseu încă două maşini (fără victime).

Acesta a fost totuşi oprit forţat de angajaţii poliţiei, în raionul Străşeni, unde sunt efectuate la moment toate acţiunile procesuale ce se impun", au transmis poliţiştii moldoveni.

Citește și: Șase nave civile au spart blocada Rusiei și au traversat Marea Neagră. Vasele au fost aproape de România


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si