Una dintre locuitoarele statului Victoria din Australia a fost una dintre cele trei norocoase câștigătoare de premii de categoria 1 la extragerea „The Lott 4277” de pe 10 și 12 aprilie, primind un premiu în valoare totală de 1.006.109,05 dolari.

Citește și: VIDEO. Omul fără adăpost care a salvat un bebeluș de la o moarte sigură a primit o ofertă irezistibilă

„Aproape că am leșinat când mi-am verificat contul!”,

a povestit femeia după ce și-a confirmat câștigul, notează jurnaliștii de la  Daily Mail.

Norocoasa câștigătoare nu a hotărât încă ce va face cu marele premiu

„Am fost plecați, așa că nu mi-am verificat biletul. Apoi am văzut că am câștigat un milion de dolari și m-am gândit: «Nu! În nici un caz! E o greșeală». După ce am vorbit la Lotto Australia, am înțeles că totul e adevărat. Sunt atât de copleșită. Oh, Doamne!”, a mai adăugat aceasta.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: O mamă trece prin momente cumplite după ce a pierdut cenușa fiului ei mort. Aceasta era pusă într-o jucărie: „Sunt disperată!”

Femeia a explicat că mereu joacă acele numere, pe care le-a văzut într-un vis:" Mi-am amintit numerele când m-am trezit și le-am pus pe toate pe un bilet de loterie". Cu toate că nu a decis încă ce va face cu suma imensă de bani, australianca a spus că aceasta "va face mult mai ușoară viața familiei mele".

Biletul fericit a fost cumpărat prin intermediul site-ului oficial al loteriei australiene. Numerele norocoase au fost 32, 12, 6, 45, 36 și 2, iar numerele suplimentare au fost 10 și 39. În întreaga Australie, au fost trei bilete câștigătoare, două în statul Queensland și unul în Victoria.

Citește și: Afacerea cu care o tânără a dat lovitura la 24 de ani: "Muncesc doar 20 de minute pe zi"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si