După ce s-a vindecat de infecția cu SARS-CoV-2, Theo Rose a rămas cu o tuse ce a stârnit îngrijorarea artistei. Așa că a mers să vadă ce se întâmplă cu plămânii ei și le-a povestit fanilor care a fost rezultatul investigației.

Theo Rose, probleme cu plămânii după infectarea cu COVID-19

Din fericire, nu este nimic grav, iar artista le-a mărturisit fanilor că plămânii ei sunt doar puțin inflamați după COVID-19.

„N-am nimic la plămâni. Am fost să-mi fac o radiografie că m-am speriat că am tușit ieri de câteva ori și m-a durut în piept și am zis gata cancer, ce o fi ăsta. Mi-am făcut o programare și am făcut radiografia și n-am nimic. Sunt puțin inflamați plămânii că am avut COVID recent, evident.”, a spus Theo Rose pe Instagram.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Foto- Alex Bodi a fost eliberat și a sărbătorit alături de noua iubită. N-o să-ți vină să crezi cine e

După infectarea cu COVID-19, Theo Rose s-a confruntat și cu bube în jurul gurii

„Mi-a luat mai bine de jumătate de an să ajung la un tratament facial, să-mi extragă, să-mi facă și mie ceva la față.

E o nenorocire. După ce m-am machiat în draci, m-am pupat la evenimente, m-am luat în brațe și am transpirat cu machiajul pe față, în sfârșit am ajuns la tratament. Mi-a făcut cu creme, cu aparate, cu de toate. Sunt fericită tare, m-am relaxat, nu-mi mai pasă de nimic acum, nici de probleme.", a mărturisit Theo Rose, după ce a ieșit din izolare.

Citeste si: Mellina este noua concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si