Close sidebar
Close sidebar

Ingrid Mocanu, fosta directoare din Ministerul Justiţiei, dezvăluire-şoc: "Mâine îl arestează pe Liviu Dragnea"

Ingrid Mocanu face o dezvăluire uimitoare pe pagina ei de facebook, mai exact că Liviu Dragnea ar urma să fie arestat chiar luni.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fosta directoare din Ministerul Justiţiei este însă ironică şi îl îndeamnă pe liderul PSD să-i acţioneze în instanţă pe cei de la Rise Project.

Ingrid Mocanu glumeşte pe seama scandalului valiza Tel Drum şi are numeroase postări pe această temă. Ultima a făcut deliciul internauţilor.

"Cică gata, l-au prins, îl arestează măine. În agendă era un număr de telefon cu numele L I V I U (scris cu pauze între litere).

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

E clar: e de 15 ani de puşcărie 

Fii- su îi zice ”Liviu” lui Dragnea. Păi normal, dacă zicea tata nu se mai înţelegea nimic, că sunt milioane de ”taţi” în România. Băi frate, dacă nici acum nu îi dă în judecată L I V I U (fără pauze) înseamnă că e dus şi că îşi merită soarta:). E de toată jena...

penibili, efectiv. Măcar putea să le dea Veve câte ceva să bage pe acolo să pară real. Mă uit cu greaţă la Rareş... şi degeaba?

Later edit- CTP la UM Digi: "din ceea ce au prezentat până acum cei de la Rise Project nu rezultă că ar fi probe care să fie folosite în dosar sau care să ducă la întărirea acestuia",

a scris Ingrid Mocanu pe facebook.

Reamintim că jurnaliştii Rise Project susţin că au fost sunaţi de un sătean din Teleorman, care le-a oferit o valiză plină cu documente compromiţătoare despre Tel Drum şi Liviu Dragnea. Dezvăluirea vine fix înainte de CEX-ul PSD, unde urmează să se tranşeze multe probleme importante.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI