Maria, fosta concurentă din Casa Iubirii, și George încearcă să își consolideze relația de iubire, în ciuda celor spuse în timpul emisiunii. Aceștia nu au avut timp să își arate adevăratele sentimente, iar cei din casă spuneau cu nu pot forma un cuplu.

Citeste si: Tensiuni de la primele ore ale dimineții în ”Casa Iubirii”. Fetele și băieții fac dezvăluiri despre ce se întâmplă atunci când nu sunt filmați

Chiar dacă a plecat din Casa Iubirii, Maria nu a uitat de sentimentele sale față de George și a hotărât să îi poarte lănțișorul cu inițiala lui.
"Înseamnă foarte mult pentru mine, nu m-ar deranja să îl mai port chiar daca ar avea el alta relație, însă trebuie să fiu sigura de asta, a recunoscut Maria pentru Culisele Iubirii. Până la urma e un cadou, e pentru ce a fost atunci. Vreau să stiu eu sigur că e îndrăgostit dar daca e fericit cu altcineva, atunci l-aș da jos.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Lovitură grea pentru Gabi Bădălău. Claudia Pătrășcanu a câștigat procesul

Eu stiu că își dorea foarte mult să fie în Casa, știam din alte parti, vedeam că îi place, îi placea ce se întâmplă acolo, ideea în sine. Nu e ceva greșit să își dorească popularitate daca ar fi mai rămas.
Eu nu puteam să mă abțin să nu îl pup, poate aș fi ajuns să fiu prietena cu el daca așa își dorea. Încercam să fie bine, pentru mine asta conta.

Eu nu aș fi mai stat daca el ar fi ieșit primul. Eu mi-am atins scopul, pentru ce să mai rămân? Mi-ar fi rămas gândul la el cum și acum îmi e gândul", a mai adăugat Maria.

Citeste si: "Ăsta e șocul sezonului", a răbufnit Radu de la "Casa Iubirii" după dezvăluirile cu privire la Xenia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si