Silvia Cseh, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații: 

„Recomand cursurile de perfecționare, atât pentru începători, cât și pentru cei avansați”

„Fie că sunt la început de drum sau au deja experiență în acest domeniu, tot mai multe persoane aleg să facă cursuri de manichiură. Am venit și noi la o astfel de academie și vom vedea ce se învață la un astfel de curs.

Vom vorbi cu Diana, trainer. Ce le înveți pe aceste fete?”

Diana, trainer: „Astăzi, ați nimerit la un curs de perfecționare. Fetele vor învață să aplice gelul pe unghia naturală, este o tehnică ce se folosește pentru tipurile de unghii cu probleme, care au o rezistență mai mică, cu material de ojă semipermanentă. Avem și soluția pentru acest tip de unghii, se aplică gel. Este o tehnică slim, ceea ce înseamnă că folosim puțin material, astfel încât, la final, manichiura să aibă un aspect subțire și natural. De asemenea, putem folosi această tehnică pe toate tipurile de unghii.”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Silvia Cseh, corespondent Kanal D: „Am văzut că vine foarte multă lume la cursuri. Cât sunt de căutate, mai ales acum că a venit toamna?”

Diana, trainer: „Într-avedăr, toamna se învață cele mai multe cursuri. Trecem de perioada de vară, care este cea mai aglomerată cu cliente, și în această perioadă de toamnă tehnicienii aleg să se perfecționeze în anumite stiluri.

Recomand cursurile de perfecționare, atât pentru începători, cât și pentru cei avansați ori de câte ori simt nevoia să învețe ceva nou sau chiar dacă stăpânesc tehnică, recomand să învețe ceva nou în acest domeniu.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si