Fiul lui Ion Dolănescu și al Mariei Ciobau a avut permisul suspendat, în luna iulie, pentru 90 de zile. Ionuț Dolănescu a condus cu 125 km/h la ieșirea din Vaslui spre Muntenii de Jos. Bărbatul a contestat procesul verbal întocmit de polițiști, iar, în urma dezbaterilor, magistrații Judecătoriei Vaslui i-au respins, marți, cererea.

Ionuț Dolănescu va avea permisul suspendat după ce a fost prins gonind cu 125km/h

„Respinge plângerea contravenţională formulată de petent împotriva procesului-verbal de contravenţie (…) din 21.07.2019

în contradictoriu cu intimata Inspectoratul Județean de Poliție Vaslui, cu sediul în Vaslui, județul Vaslui, ca neîntemeiată. Menţine procesul verbal contestat ca legal şi temeinic”, se arată în încheierea de ședintă a magistraților Judecătoriei Vaslui.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea emoționată a bărbatului fără mâini care livrează mâncare și merge cu bicicleta la domiciliul oamenilor

Ionuț Dolănescu va avea permisul suspendat după ce a fost prins gonind cu 125km/h

Procesul dintre Ionuț Dolănescu și Inspectoratul Județean de Poliție Vaslui a avut primul termen pe 31 octombrie 2019, la Judecătoria Vaslui. În 16 ianuarie 2020, magistrații au amânat cauza, din lipsă de timp pentru a delibera.

Ionuț Dolănescu va avea permisul suspendat după ce a fost prins gonind cu 125km/h

Citeste si: Momente de cumpănă pentru Ricardo de la „Puterea Dragostei”. După ce i-a fost furată mașina, bărbatul a sunat la 112

Decizia luată de magistrați nu este definitivă și poate fi contestată. Dolănescu poate rămâne fără permis, abia după o decizie defintivă în acest caz.

Citeste si: Alba: un șofer beat și agresiv a fost împușcat de polițiști


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si