Iphone 12 este primul telefon de la firma Apple care are tehnologia 5G. Specialiștii au anunțat că precomenzile pentru iPhone 12 și iPhone 12 Pro vor începe de pe 16 octombrie, iar telefonul va fi disponibil pe data de 23 octombrie. Comenzile pentru iPhone 12 Mini și iPhone Pro Max vor începe pe 13 noiembrie.

Noul iPhone va fi disponibil în culorile negru, alb, verde, roșu și albastru.

iPhone 12 este cu 11% mai subțire și cu 15-16% mai mic decât celelalte modele.

Telefon inedit cu o tehnologie 5G și cu multiple funcții față de modelele anterioare

Telefonul care face senzație vine cu o tehnologie 5G, cinci variante de culoare și un display de 6.1 inci. Prețurile pornesc de la 999 de dolari.

iphone 12 culori și preț
iPhone 12 face senzație pe piața gadgeturilor.[Sursa foto: google]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Un iPhone 12 Pro cu 128 GB spațiu de stocare costă 999 de dolari, iar iPhone 12 Pro Max valorează 1.099 de dolari. Aceste telefoane vor avea în plus un scanner LiDAR care va ajuta telefonul „să înțeleagă lumea din jur”.

Noul model de iPhone poate să înregistreze clipuri 10-bit HDR și are suport pentru Dolby Vision HDR.

iPhone 12 Mini va valora 699 de dolari, iar iPhone 12 va costa 799 de dolari. Telefoanele sunt create din oțel inoxidabil pe lateral. iPhone 12 Pro vine în patru variante de culori și anume argintiu, grafit, auriu și albstru.

iPhone 12 nu are încărcător

Oficialii au transmis că iPhone 12 va veni fără încărcător.

Această decizie a fost luată pentru a reduce deșeurile electrice. Pentru prima dată iPhone vine cu USB Type-C către portul Lightning.

iPhone 12 are două camere pe spate, iar primul produs anunțat de Apple. la evenimentul de lansare pentru noul model, costă doar 99 de dolari. Așadar, fani ai gadgeturilor, așteptarea a luat sfârșit. iPhone 12 a fost lansat și urmează să apară pe piață cât mai curând.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si