Iulia Albu se numără printre cele mai nonconformiste vedete din showbizul românesc. Șatena a șocat publicul de multe ori cu aparițiile sale. Acum criticul de modă se pare că se confruntă cu probleme de sănătate. Ea a ajuns pe patul de spital chiar înainte de sărbători. Fanii Iuliei au parte de o veste tristă.

Citește și: Imagini inedite surprinse cu Cristian Boureanu și Iulia Albu, în parcare! Ce făceau cei doi

În ultimele zile celebra Iulia Albu a dispărut din spațiul public, iar fanii acesteia s-au cam îngrijorat. Se pare că temerile acestora au fost întemeiate, având în vedere informațiile de ultimă oră.

În urmă cu aproximativ 8 ore, Iulia Albu publica pe contul ei de Instagram o poză în dreptul căreia scria doar „Așa, de sărbători”. Conform imaginilor, Iulia Albu a ajuns la spital, fără a da prea multe detalii despre starea ei de sănătate și motivul pentru care a ajuns în această situație, arată playtech.ro.

Ce se întâmplă cu Iulia Albu, de fapt

Vedeta nu a spus exact ce tip de probleme de sănătate a întâmpinat, însă fanii i-au urat sănătate și toate cele bune pentru a reveni cât mai curând în fața camerelor de filmat. Tot fanii vedetei i-au scris în comentarii când se va recăsători și dacă va face acest pas cu actualul său partener.

Citește și: George Burcea i-a răspuns Iuliei Albu, după ce a criticat-o pe Andreea Bălan

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Iulia Albu formează în prezent o relație cu Mike, de șase ani. Vedeta a vorbit în exclusivitate pentru playtech.ro despre un posibil mariaj.

„Un divorț nu este frumos, nu este plăcut pentru nimeni. Dar nu poți acum să te gândești că toate căsniciile se vor termina cu un divorț.Cu siguranță, mi-aș dori să fiu căsătorită în momentul în care voi mai face un copil. Dar nu știu, mă grăbesc acum să-mi fac o rochie de mireasă? Nu, pentru că nu înseamnă atât de mult pentru mine.

A însemnat. La început, când era relația în primii doi ani, ar fi însemnat, dar atunci nu aveam timp. Acum că avem timp, parcă da. Noi suntem deja practic soț și soție.

De aproape 6 ani suntem împreună. Ar trebui? Deja după 6 ani mai contează? Adică nu e ca și când ești deja căsătorit?”, a spus șatena.

Citește și: Gaina care costa mii de euro. E complet neagra. El este „Puiul Lamborghini", noul „must have" al crescatorilor de pasari exotice rare

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Rămâne de văzut de ce a ajuns Iulia Albu pe patul de spital, mai ales în pragul sărbătorilor de iarnă.

Citește și: Iulia Albu, pe patul de spital cu perfuzia în mână, în prag de sărbători! Ce s-a întâmplat cu criticul de modă? „Așa, de sărbători”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si