Fostul concurent ” Puterea Dragostei ” a împărtășit cu fanii șocul prin care a trecut în momentul în care a văzut ce sumă îi lipsește din cont.

Jador a mărturisit că a fost furat

Interpretul susține că persoana respectivă a făcut cumpărături și a mers în vacanțe cu bani din contul lui.

Citește și: Jador este bolnav! Mesajul emoționant transmis fanilor săi: „Nu mai pot!”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Astăzi vreau să vorbesc cu voi despre ce mi s-a întâmplat. Am fost furat de o sumă destul de mare pentru mine, o sumă pe care am acumulat-o într-un an de zile. A fost furată din contul meu. Persoana respectivă și-a făcut cumpărături, a fost în vacanțe cu cardul meu. Nu știu cum s-a întâmplat treaba asta, eu am făcut cumpărături online, și probabil cineva mi-a hackcuit contul bancar. Eu credeam că este o bancă sigură, mai sunt și austrieci. Mi-am făcut contul la ei acum patru ani de zile.”, a spus Jador, potrivit spynews.

Jador vrea să-și închidă contul la banca respectivă

Nu doar faptul că i-au fost sustrași bani din cont fără acordul lui, l-au făcut pe Jador să-și închidă contul la banca respectivă, ci și faptul că este o bancă austriacă.

Citește și: "A încercat să-l copieze pe Jador, s-a folosit de mine!". O fostă concurentă din Casa Iubirii reacționează

”Mi-am făcut contul la ei acum patru ani de zile. Dacă s-ar fi întâmplat treaba asta ce s-a întâmplat acum în România, cu siguranță nu mi-aș fi făcut contul și cu siguranță o să-mi închid contul la ei.

S-a întâmplat treaba asta și pentru că sunt cetățean al României și îmi iubesc țara, o să îmi închid contul acolo”, a spus el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si