Jador s-a aflat seara trecută la Blockchain Innovation Summit, unul dintre cele mai râvnite evenimente al anului în materie de inovație tehnologică, The Blockchain Innovation Summit va avea loc pe 27 Octombrie la fastuosul Palazzo Versace din Dubai.

Ce s-a întâmplat în cadrul evenimentului de la Dubai

În cadrul evenimentului de miercuri, 27 octombrie 2021, a fost lansată o nouă monedă virtuală, iar Jador le-a transmis fanilor săi de pe Instagram să stea aproape de el, să îl urmărească și să fie atenți la ce urmează să posteze că este foarte important pentru viitorul lor să știe ce lucruri se discută la evenimentul din Dubai.

Citeste si: Ella și Jador de la „Puterea Dragostei”, împreună în Dubai. În ce relație se află cei doi

Peste 20 de experți de renume mondial, printre care Blidaru-Mihnea Alexandru, Daniel Mihai si Vladimir Iancu, împreună cu specialiști în domeniu, au susținut la Dubai o serie de discursuri menite să decodeze secretele Blockchain-ului: într-un limbaj simplu, ușor de înțeles pentru cei aflați la început de drum. Ei vor fi susținuți de peste 40 de creatori de conținut arhicunoscuți, precum George Buhnici sau Cristian Dascălu.

La eveniment au fost prezenți, de asemenea și antreprenori din toate colțurile mapamondului, reprezentanți ai multinaționalelor și investitori în căutarea noilor idei de miliarde, cu nobilul scop de a facilitata un viitor sustenabil.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Imediat după faimosul eveniment, Jador s-a dus la o petrecere pe un vas de croazieră, acolo unde au participat și Andra Gogan, Nikolas Sax și Bogdan Mocanu. Jador s-a filmat alături de Andra Gogan în timp ce erau la petrecerea de pe vas.

Jador

[Sursa foto: Instagram]

Ajuns în camera de hotel la ora 6 dimineața, Jador, extrem de supărat, le-a povestit fanilor săi că nu a fost în stare să agațe vreo femeie, deși a participat la două mari evenimente în aceeași zi.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei este pregătit să devină tată. Acesta a găsit femeia potrivită

Jador: ”Nu sunt în stare de nimic!”

Jador: ”6 dimineața, am fost la două evenimente azi și n-am fost în stare să agăț una. Nici măcar nu am fost în stare să mă îmbăt, nu sunt bun de nimic!

Cred că mi-am dat seama că sunt prost, erau gagici acolo o grămadă și tot singur dorm, mai dorm și într-un pat de o persoană.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si