Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Jaf în stil american, în București. Trei bărbați s-au inspirat din filmele americane și au pus la cale un jaf mafiot, ajutați de scutere

Trei bărbați au adus jafurile în stil american, mafiot, în Capitală. Aceștia au urmărit, lovit și furat o femeie, pe scutere neînmatriculate. În urma jafului desprins din filme, bărbații sunt în posesia a 48.000 de euro.

Elena Tasca,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Trei tineri au pus la cale un jaf în bandă, inspirat din filmele americane. Pe scutere neînmatriculate corespunzător, aceștia au lovit autoturismul unei femei care se afla într-o stație de alimentare din București. Jaful mafiot le-a adus bărbaților aproape de 50.000 de euro, dar și dosare penale pentru infracțiunea de furt calificat.

Jaf în stil american, în București, la o benzinărie

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Furt în stil american, urmărire ca în filme

În fapt, la data de 1 iunie 2023, Secția 18 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, de către o femeie, în vârstă de 28 de ani, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 15.30,

în timp ce se afla într-o stație de alimentare carburant, doi bărbați i-ar fi sustras din mașină o geantă ce conținea sume considerabile, în lei și valută.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Polițiști au constat că numărul de înmatriculare al scuterului este aferent unui autoturism, prin urmare, scuterul nu era înmatriculat.

În urma efectuării perchezițiilor, au fost identificate și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză.

Unul dintre atacatorii care au pus la cale jaful american a fost identificat a fost depistat. Tânărul depistat, în vârstă de 26 de ani, este bănuit că ar fi comis fapta împreună cu alți doi bărbați față de care sunt desfășurate activități de depistare a acestora.

În acest moment, tânărul de 26 de ani este reținut pentru 24 de ore și urmează să fie trimis în instanță. Potrivit unor cercetări, bărbatul în cauză ar fi amantul victimei și capul jafului în stil american mafiot.

Citește și: Grup infracțional, condus de un român, în Spania. Operațiunea "Registrador" este aproape încheiată

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI