Liviu Dragnea este cel mai nou influencer culinar și, în acest moment, este senzația internetului românesc!

Politicianul s-a aventurat, hotărât, în arta gastronomiei, prin intermediul primului său vlog, care a înregistrat un succes uria. Jamila nu a putut trece cu vederea prezența lui Liviu Dragnea, mai ales că acum sunt colegi de bucătărie.

Citește și: De ce s-a apucat Liviu Dragnea de gătit pe internet? „Mi-a zis că ar fi interesant, dar nu filmez pentru bani. Mă amuz foarte tare”

Liviu Dragnea, cel mai nou coleg al Jamilei

Fostul lider PSD este cel mai nou vlogger din zona gastronomiei. El a lăsat politica de-o parte și și-a pus șorțul de bucătar pe care îl poartă foarte mândru!

Canalul de Youtube al politicianului se numește „Bucătăria de acasă”, unde a început să pregătească fel și fel de rețete, una mai delicioasă decât cealaltă, totul, spune el, spre amuzamentul său și al celor din jur. Totuși, nu doar hazul primează pentru Liviu Dragnea, ci și dorința sa de a-i învăța pe oameni să mănânce sănătos și să fie mai conștienți de produsele pe care le consumă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO |Liviu Dragnea s-a reprofilat. A devenit bucătar pe Youtube: „Vă prezentăm o rețetă delicioasă de teci, pregătită în mod tradițional cu ingrediente proaspete și iubire.”

Ce spune Jamila despre noul său coleg de breaslă?

Videoclipurile lui Liviu Dragnea au atins un număr record de vizualizări într-un timp relativ scurt, mai ales că nimeni nu se aștepta să îl vadă vreodată în ipostaza de bucătar. 

Totul a ajuns, desigur, și la urechile Jamilei, o cunoscută bucătăreasă iscusită de pe Youtube-ul românesc. Urmăritorii săi au fost curioși să afle ce părere are despre Liviu Dragnea, mai ales de când a adoptat o nouă identitate.

Citește și: VIDEO- Jamila a pierdut în procesul „eclerului la tavă” pe care l-a intentat împortriva Laurei Laurențiu

„De când s-a apucat domnul Dragnea de rețete toată lumea mă etichetează să-mi spună că s-a apucat de rețete și că este un pericol pentru mine. Bineînțeles că nu am nici o problemă cu asta.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Jamila, explicații în „războiul eclerelor”

Nu este un pericol pentru mine domnul Dragnea, nu am o problemă cu concurența, este loc pentru toată lumea. Toți avem dreptul să facem rețete, fiecare creator de conținut are publicul lui, așa că îi urez domnului Dragnea să facă foarte multe rețete și să fie cât mai faimos posibil pe Youtube”,

a spus Jamila  într-un clip video.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si