În vârstă de 57 de ani, Jean Paler a fost cu greu recunoscut de mulți dintre fani în momentul în care a apărut în public. Este vizibil îmbătrânit: a albit și și-a lăsat barbă. Cu toate astea însă, zâmbetul nu i-a dispărut de pe chip. Actorul a postat o imagine pe contul său de Facebook. Actorul Jean Paler ar fi fost bătut de medici.

Actorul are probleme grave cu inima

Îndrăgitul Jean Paler se luptă de câțiva ani buni cu problemele cardiace. În primăvara anului trecut, actorul a ajuns la spital după aproximativ două săptămâni de când medicii i-au montat un defibrilator.

“Am mers să fac un set de analize, pentru că mă simțeam foarte slăbit. Nu mai eram în vână și cum sunt eu de felul meu. Nici să mănânc nu-mi mai venea. Cardiologul mi-a spus că sunt terminat. Doctorul mi-a spus că inima mea nu mai funcționează decât 30%. Mi-a zis că trebuie să mă trimită urgent să mă internez. (…) Eu pot muri oricând. Au venit salvările la mine, m-au scos cu pompieri din casă. Nimeni nu mi-a zis că sunt jale cu inima”, a spus Jean Paler în timpul unor declarații oferite la acea vreme.

Citeste si: Actriţa americană Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer în ultimul stadiu

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În urmă cu mai bine de șase ani, Jean Paler a suferit un infarct, peste care a trecut însă cu bine.

Citeste si: A murit profesorul Robert D. Reisz, decanul facultății de Științe Politice

Ce pensie încasează Jean Paler?

Deși a avut numeroase apariții în spectacole, atât televizate dar și pe marile scene ale teatrelor, Jean Paler încasează o pensie de doar 840 de lei pe lună.

“Iau 840 de lei. Ce poți face cu acești bani, când ai de plătit lumina și întreținerea, un pumn de medicamente, dar și mâncarea? Am auzit că va mai crește, va ajunge cam pe la 920 de lei, dar ce să mai cumpăr de diferență? Zilnic, încă un pic de parizer”, a spus Jean Paler într-un interviu acordat acum mai mult timp, conform click.ro.

Citeste si: Jojo, de urgență pe masa de operație. Ce se întâmplă acum cu actrița

Pentru a putea face față cheltuielilor, Jean Paler participă la tot felul de evenimente artistice.

“Merg oriunde sunt chemat, ca să pot trăi decent”, a mărturisit Jean Paler.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si