Mereu impecabilă în videoclipuri și în pas cu moda, Jo nu se dezminte: își dorește ca și în timpul liber să arate la fel, mai ales că urmează o vară cu multe evenimente la care vrea să participe. Iar pentru asta a apelat la o echipă de profesioniști.

Citește și: VIDEO- Chirii uriașe pentru fanii Neversea. Vor trebui să scoată mulți bani din buzunar pentru cazări

Jo, artistă: „Îmi plac foarte mult festivalurile organizate la noi în țară. Îmi place foarte mult că vin artiști din afară foarte cunoscuți. Îmi plac artiștii, aș vrea să merg să-i ascult. Nu îmi permite timpul de fiecare dată, dar dacă mi-ar permite cu siguranță aș aborda look-ul ăsta sau stilul ăsta ori de câte ori ar fi nevoie.”

Dana Petrilă, make-up artist: „Am avut o misiune extrem de ușoară pentru că Jo este foarte frumoasă, dar știe foarte clar ce își dorește. Și atunci când un om vine și îți spune ce își dorește e foarte ușor să lucrezi.”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Când vine vorba de spectacole și petreceri în aer liber, imaginația stiliștilor poate să zburde liniștită. De la șuvițe colorate sau cozi împletite, până la machiaje în tonuri puternice, totul este permis. Însă trebuie să se țină cont de câteva reguli simple.

Citește și: VIDEO- Machiajul pentru mirese arată total diferit în anul 2023

Adrian Perjovsch, hairstylist: „Trebuie să fie extravagantă sau foarte îndrăzneață, să ți se potrivească, dar nu exagerat pentru a nu te duce în altă zonă de kitsch sau de ridicol.

Am mers cu câteva codițe împletite pe pielea capului și am creat și un volum în partea de sus, dar nu am exagerat cu ele.”

Odată stabilite machiajul și coafura, Jo își completează aspectul final cu o ținută potrivită. La final, artista se declară încântată de rezultat. Ținuta i se potrivește de minune, iar Jo a învățat, cu această ocazie, mici trucuri stilistice pe care le va putea aplica și singură, în timpul ei liber.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si