Close sidebar
Close sidebar

Ce pasiune îi unește pe Keremcem și Burak Serdar Sanal, din serialul „Dragoste și secrete”?

Keremcem și Burak Serdar Sanal, actorii care îi interpretează pe Ali și Pilot, în serialul „Dragoste și secrete", difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, împărtășesc aceeași pasiune: muzica. Cu toate că în „Dragoste și secrete”, îndrăgita producție de la Kanal D, aceștia sunt dușmani declarați, iar confruntările lor sunt demne de serialele de acțiune americane, dincolo de platourile de filmare, cei doi sunt prieteni buni.

Georgiana Balaban,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În pauzele de la filmări, Keremcem și Burak Serdar Sanal aleg să se "lupte" într-un mod foarte apreciat de fanii lor din întreaga lume, cântând.

"Duelul" muzical a fost postat pe YouTube, strângând rapid aproape două milioane de vizionări și mii de comentarii. Keremcem l-a acompaniat la chitară acustică pe colegul său Sanal, a cărui voce i-a surprins pe fani.

Ce pasiune îi unește pe Keremcem și Burak Serdar Sanal, din serialul „Dragoste și secrete”?

"Nu înțeleg cuvintele melodiei, dar vă iubesc pe amândoi!", "Cântați grozav împreună", "Superb! Sunteți extrem de talentați" sunt câteva dintre cele aproape cinci mii de comentarii venite din partea fanilor.

Citeste si: Fiul fostului premier Radu Vasile a ajuns un potent om de afaceri! Fost pilot de avion, Tudor Vasile deține o fabrică și a investit într-un proiect imobiliar de 25 milioane de euro!

Citeste si: Bătaie ca-n filme, în avion, din cauza măștii de protecție

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Microsoft reia negocierile pentru achiziţia TikTok

Cum se descurcă în domeniul muzical cei doi rivali din serialul „Dragoste și secrete” puteți vedea în videoclipul de mai jos.

Citeste si: Răsturnare de situație! Anunțul făcut de Raed Arafat! La ce decizie a renunțat Guvernul

Dacă Ali și Pilot vor îngropa securea războiului și vor afla adevărul unul despre celălalt, aflați urmărind un nou episod din "Dragoste și Secrete", începând cu ora 20.00,

la Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI