Kinga a fost întrebată de Andreea Mantea dacă este pregătită pentru un nou date." Nu vreau să mai ies afară", a răspuns concurenta "Casa Iubirii".

Citeste si: Noi momente dramatice în ”Casa Iubirii”. Emanuel nu poate avea o relație cu Andreea

Bianca a criticat-o pe Kinga că vrea să facă un cuplu cu Radu doar pentru câștigarea emisiunii, iar după terminarea show-ului ea s-ar despărți de concurent.

"Nu te interesează cum va funcționa afară relația ta cu Radu", i-a spus Bianca.

Kinga: Eu vreau să repar ceva cu băiatul ăsta

Kinga se apără și după acuzațiile Larisei care i-a transmis că relația lor funcționează doar de ochii lumii în timpul emisiunii.

Citeste si: "E o fire foarte răzbunătoare, îi placea doar ambalajul!". Ce spune Xenia despre relația cu Radu

"Nu mă interesează. Eu vreau să repar ceva cu Radu, vreau să repar ceva cu băiatul ăsta, nu vreau să forțez lucrurile", a spus concurenta de la Casa Iubirii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă- wowbiz.ro

Moderatoarea emisiunii, Andreea Mantea, le-a tăiat aripile celor doi: "Nu vă trimit la niciun date.  Nu sunteți pregătiți", a spus ea. 

Radu pare dezamăgit: "În clipa în care te îndrăgostești de cineva și vezi că sentimentele nu sunt reciproce, asta te marchează".

El s-a destăinuit și în fața colegilor de emisiune: "Nu înțeleg de ce joacă așa. Dacă nu îți place de mine, lasă-mă în pacea mea", a răbufnit el.

Citeste si: Imagini interzise cu o concurentă din ”Casa Iubirii”. Ce cred băieții despre pozele respective

"Să mă lase să îmi văd de treaba mea", s-a plâns Radu. Toată lumea este curioasă să vadă cum va rezolva Kinga situația tensionată creată în Casa Iubirii.

Xenia, fosta parteneră a lui Radu, cea care a părăsit emisiunea duminică, crede că Radu încă se mai gândește la Kinga și poate și de aceea nu a simțit să își dea frâu sentimentelor atunci când o săruta pe ea.

Citeste si: Ce este, de fapt, fructul pasiunii? Se găsește și în supermarketurile de la noi

Ea a recunoscut că relația dintre ei nu ar fi fost una profunda și nici de durata pentru că și-a dat seama că Radu nu are sub nicio forma sentimente profunde pentru ea, în inima lui existând și acum Kinga.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si