Kinga a vrut să danseze, dar Ionuț i-a spus "pas". "O refuzi tu acum?", s-au mirat celelalte fete din platoul emisiunii Casa iubirii. "Păi da", a răspuns el.

Citeste si: Iolanda, dezvăluiri șocante: Cine este bărbatul care o aștepta acasă pe fost concurentă

"Nu se poate acum. Data viitoare, Kinga. Nu ne supărăm noi cu una, cu două", a completat Ionuț.

"Normal că da", a răspuns Kinga cu jumătate de gură.

Ionuț, șocat de aventurile nocturne ale Kingăi

Andreea Mantea a dorit să-i explice lui Ionuț care e programul nocturn al Kingăi: "Ea iese pe la două, trei noaptea sau 11-12, depinde, și se întoarce pe la 5-6 dimineața. Pleacă la cumpărături, își cumpără prăjituri și pleacă la plimbare".

Citeste si: Reacția Biancăi Mitroi după descalificarea Iolandei și a lui Mihai din Casa Iubirii: ,,Nu știu de ce el a simțit să se răzbune''

Kinga a dezvăluit ce are în buzunare când pleacă noaptea pe străzi: "Am un desfăcător de vin, un spray, un deodorant", a spus ea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Kinga: Așa sunt eu, anormală 

Altădată să te odihnești noaptea, i-a recomandat Andreea Mantea. "Eu așa mă relaxez", s-a apărat Kinga.

"Așa sunt eu, anormală", a completat concurenta.

"Mi se pare dubios ce faci. Eu pot să o urmăresc, sunt din București", a spus Ionuț.

Încă din primele ediții ale emisiunii Casa iubirii, Kinga s-a simțit atrasă de Radu.

Cei doi concurenți s-au chemat reciproc în camera roșie, acolo unde au încercat să se cunoască mai bine și să descopere detalii inedite din culisele vieții lor personale.

Deși păreau din ce în ce mai apropiați, la un moment dat, între Kinga și Radu au început să apară mici neînțelegeri care au dus de curând la separarea lor.

Kinga s-a declarat dornică să cunoască și alți băieți din Casa iubirii, așa că a dezvăluit că își dorește să își îndrepte atenția spre Robert și spre Sorin pentru a-i cunoaște mai bine, dar l-a chemat în camera roșie pe Cătălin.

După aceea, a urmat o cunoaștere în camera roșie și cu Ionuț.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si