Luni, preşedintele american Joe Biden l-a numit „criminal de război” pe omologul său rus Vladimir Putin şi a declarat că doreşte un „proces pentru crime de război”, după descoperirea a numeroase cadavre de civili în regiunea Kievului în urma retragerii forţelor militare ruse.

S-ar putea să vă amintiți că am fost criticat pentru că l-am numit pe Putin criminal de război. Ei bine, adevărul este că ați văzut ce s-a întâmplat în Bucha.

Acest lucru arată că este un criminal de război. Dar trebuie să adunăm informațiile.

Citeste si: Veste bună pentru bucureșteni! Încep tratamentele în parcurile din Capitală împotriva căpuşelor şi şobolanilor

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Trebuie să continuăm să furnizăm Ucrainei armele de care are nevoie pentru a continua lupta și trebuie să obținem toate detaliile, astfel încât acesta să poată fi un proces real- să avem un proces pentru crime de război. Tipul ăsta e o brută și ceea ce s-a întâmplă în Bucha este scandalos și toată lumea a văzut”, a spus Biden reporterilor la aterizarea la Washington, DC.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că acuzațiile potrivit cărora forțele ruse au comis crime de război, omorând civili în Bucha, sunt un „fals monstuos”, cu scopul de a „denigra” armata rusă.

„Detașați-vă de asemenea emoții”

Este pur și simplu un spectacol bine țintit, dar tragic ”, a spus Dmitri Peskov, potrivit The Guardian.

Citeste si: Maia Morgenstern: „Am fost zgâriată, scuipată pentru că am jucat în acel film”. De ce a fost agresată marea actriță

Facem încă o dată apel la comunitatea internațională: detașați-vă de asemenea emoții și gândiți cu capetele voastre. Verificați faptele și dați-vă seama cu ce fals monstruos avem de-a face ”, a mai precizat Peskov.

Posibilă întâlnire între Putin și Zelenski

Rusia nu exclude posibilitatea unei întâlniri între Vladimir Putin și Volodimir Zelenski, a adăugat Dmitri Peskov, subliniind însă că acest lucru poate avea loc doar după ce părțile vor cădea de acord asupra unui document.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si