Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- La 13 ani, Sara, a cucerit lumea

Este model internațional, designer și are o linie de produse. Toate la vârsta de 13 ani! O puștoaică din România a reușit performanțe la care alte modele de renume doar visează

Redactia Stirile Kanal D,

La 13 ani, Sara, a cucerit lumea

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

La numai 13 ani, Sara strălucește ca o adevărată divă. Copila pare născută pentru a fi pe podium, iar peformanțele ei sunt de neegalat: la vârsta de 6 ani a câștigat primul titlu internațional. A prezentat pentru cei mai mari designeri din lume și aproape că nu există podium pe care să nu fi urcat.

Citește și: România, pe harta modei internaționale

La numai 13 ani, Sara a cucerit lumea

Sara Anastasia Buzdun: ”Cred că este a 70-a țară. Am pierdut numărul țărilor în care merg acum foarte mult timp. Plec foarte mult vara, pentru că nu am școală și am mai mult timp liber. Îmi place să călătoresc vara.”

În această perioadă, Sara se află în Italia, acolo unde se împarte între atribuțiile de model și cele de designer. Evenimentele de modă de aici îi ocupă micuței tot timpul, însă nu se plânge. Știe că performanța cere sacrificii.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Sara Anastasia Buzdun: ”Mergem la mai mulți desgineri, apoi facem make-up și hairstyle, apoi repetiții. Repetițiile durează mult și trebuie să stăm pe tocuri toată ziua, iar apoi, vine show-ul.”

Ambiția și conduita de viată atent supravegheată a fetei au transformat-o într-unul dintre cele mai cunsocute nume românești la nivel internațional.

Iar drumul spre succes este abia la început.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI