Mesaje 1 decembrie 2023. În fiecare an, pe data de 1 decembrie, românii de pretutindeni sărbătoresc Ziua Națională a României. Pe data de 1 decembrie 1918, a avut loc la Alba Iulia Adunarea Națională a Românilor, care s-a încheiat cu adoptarea Hotărârii de unire a Transilvaniei cu România, votată în mod unanim. Această întâmplare a survenit după ce, la data de 27 martie 1918 și, respectiv, la 28 noiembrie 1918, reprezentanții Basarabiei și Bucovinei au aprobat uniunea. 

costume-populare-1-decembrie

Cele mai frumoase mesaje și urări pentru români, de Ziua Națională

[Sursa foto: istock.com]

Citește și: Vești bune pentru salariați! O nouă minivacanță de patru zile pentru români, în următoarele zile

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Iată cele mai frumoase mesaje și urări pe care le poți trimite cu ocazia zilei de 1 decembrie!

Mesaje 1 decembrie 2023. Cele mai frumoase mesaje și urări pentru români de pretutindeni

În fiecare an, pe 1 decembrie, românii sărbătoresc cu mândrie și bucurie Ziua Națională a României, marcând un moment deosebit în istoria țării. În această zi importantă, transmiteți gânduri frumoase și urări către cei dragi sau colegi de viață cu cele mai inspirate mesaje.

mesaje de ziua nattinala a romaniei

La mulți ani România!

[Sursa foto: istock.com]

Citește și: Horoscopul pentru luna decembrie 2023 aduce surprize pentru multe zodii

Iată ce mesaje le poți trimite celor dragi cu ocazia acestei zile!

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 

  • "La mulți ani, România iubită! Să fim mereu mândri de istoria noastră și de drumul pe care îl parcurgem împreună. Să trăiască România, să trăiască inimile noastre unite!"

  • "Ziua Națională ne aduce împreună într-o horă a bucuriei și mândriei. La mulți ani, România dragă, iar fiecare pas să ne ducă către un viitor luminos!"

  • "Cu fiecare an care trece, mândria de a fi român crește. La mulți ani, România! Împărtășiți cu mine ce vă face să vă simțiți mândri de țara voastră în acest an!"

  • "Sărbătorind Ziua Națională cu inimile unite! La mulți ani, draga mea Românie! Să continuăm să construim un viitor plin de succes și realizări!"

  • "La acest eveniment special, aducem un omagiu istoriei noastre și privim cu încredere spre viitor. La mulți ani, România! Unitatea noastră este forța noastră!"

  • "În această zi remarcabilă, suntem mândri să sărbătorim națiunea noastră. La mulți ani, România! Să continuăm să scriem pagini de aur în cartea noastră națională!"

  • "În această zi de sărbătoare, vă transmit cele mai bune urări pentru o Românie prosperă și plină de realizări.

    La mulți ani, cu succes și unitate în tot ceea ce facem!"

  • "Fiecare clipă de Ziua Națională să aducă în inimile noastre mai multă înțelegere și solidaritate. La mulți ani, România, și la noi, o colaborare de succes!"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si