Ca doi copii, Larisa și George au profitat cât de mult au putut de date-ul lor. Cei doi au mers să servească un ceai, iar Larisa a fost impresionată de abilitățile de magician ale lui George.

Larisa și George au avut parte de primul date

George și Larisa sunt tot mai atrași unul de celălalt și vor să se cunoască mai bine, așa că cei doi au mers la un date.

Citește și: Laurențiu regretă că nu a fost alături de o fostă iubită: ”A suferit din cauza mea”

”Chiar așteptăm acest date! Așteptăm să ieșim la un date și astăzi este ziua potrivită! Și tu așteptai?”, a spus George emoționat, potrivit Kanald.ro.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Radu are un nou conflict cu fosta iubită: ”Nu mă mai căuta prin casă”

”Și eu așteptăm cu nerăbdare și m-am bucurat foarte mult! A fost cel mai frumos cadou de ziua mea, date-ul acesta! E primul meu date cred că știi asta și mă bucur mult că e cu ține! Este cadoul nostru! Mi-am dorit să te cunosc mai bine!”,  a

mărturisit Larisa.

Cei doi au avut parte de primul sărut

În ediția de vineri a emisiunii ”Casa Iubirii”, Larisa și George au avut posibilitatea de a petrece puțin timp împreună înainte de a privi date-ul.

Citește și: Lorena îi Cristinei ”verde în față” ce crede despre ea. Cum va reacționa concurenta

Fetele au venit cu o idee pentru a îi ajuta pe cei doi să se apropie mai mult.

Larisa și George au jucat jocul cu foaia, iar din fericire nu au reușit să o prindă. Cu această ocazie, George și Larisa și-au atins buzele de trei ori.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si