Totul s-a întâmplat în timpul unei vizite de stat făcute de Nicolae Ceaușescu și Elena Ceaușescu în Marea Britanie, în 1978.

Regina Elisabeta a II-a s-a ascuns într-un tufiș pentru a scăpa de Nicolae Ceaușescu

A fost o vizită istorică, fiind prima vizită făcută de un șef de stat comunist în Marea Britanie.

Detaliile vizitei au fost dezvăluite în documentarul Inside the Crown: Secrets of the Royals, de către jurnalistul Robert Hardman și fostul secretar de externe, Lord David Owen.

Citeste si: Ultimele imagini cu Regina Elisabeta a II-a în viață. Deținătoarea Coroanei Marii Britanii s-a stins din viață la 96 de ani

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Odată i-a povestit unui oaspete de prânz care, la rândul său, mi-a povestit și mie de ocazia în care soții Ceaușescu erau cazați acolo. Totul s-a întâmplat într-o dimineață când ea și-a scos câinii la o plimbare în grădina Palatului”, a spus Hardman, potrivit  insider.com.

Lordul Owen a declarat că ”Ceaușescu a fost prea mult pentru ea”

 „Așa că, pentru prima și singura dată în viața ei, Regina s-a ascuns într-un tufiș din grădina Palatului pentru a-și evita propriii oaspeți”, potrivit antena3.

Citeste si: Omagiu adus Reginei Elisabeta de parlamentarii britanici. Ce se va întâmpla vineri: Clopotele vor bate la Westminster Abbey, la Catedrala Sf. Paul şi la Castelul Windsor

 „Ea a spus destul de clar că nu i-a plăcut acea vizită”, a adăugat fostul ministru de Externe râzând.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si