Leo Iorga, solistul trupei ”Compact”, a murit cu trei săptămâni înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale. Paula, soția artistului, a avut surpriza să-l descopere pe acesta pe listele de persoane cu drept de vot de la secția la care a aparținut în timpul vieții.

Speriată că votul lui Leo Iorga ar putea fi folosit de persoane rău-intenționate (în România este deja o ”tradiție” că și morții votează), Paula Iorga a mers cu certificatul de deces și a cerut președintelui secției să-i anuleze votul acestuia.

 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

”Oameni buni, metoda prin care va asigurați ca cei decedați din familie în ultimul an nu votează- ei figurand pe listele de votare- este sa aveti la voi o copie a certificatului de deces. Întrebați când ajungeți în secția de votare spunând numele și veți avea surpriza sa vedeți ca este pe lista de votare. Asa am pățit și eu când am fost sa votez- soțul meu era pe lista. Aveți dreptul sa cereti sa scrieti pe BULETINUL lui de vot ANULARE- DECEDAT. Chemați Președintele secției de votare care este obligat sa rezolve situația menționată. DISTRIBUIȚI masiv va rog sa se stie ca nu mai vrem sa fie voturi furate/false ca în primul tur!”, a scris Paula Iorga pe contul ei de socializare.

Citeste si: Văduva lui Leo Iorga zâmbește din nou! Unde și cu cine a petrecut sărbătorile de iarnă

Citeste si: Paula Iorga, mesaj emoționant în ziua în care Leo Iorga ar fi împlinit 55 de ani! „Puiul meu drag, iubirea vieții mele”

Citeste si: Familia lui Leo Iorga, prima apariție publică la trei săptămâni de la moartea artistului: „E și el pe aici pe undeva chiar dacă nu îl vedem”

Citeste si: Familia lui Leo Iorga, prima apariție publică la trei săptămâni de la moartea artistului: „E și el pe aici pe undeva chiar dacă nu îl vedem”

Cu toate că a fost grav bolnav în ultimii ani de viață, Leo Iorga nu a lipsit niciodată de la alegeri, el preferând să-și manifeste spiritul civic cu fiecare ocazie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si