Cântăreața a fost trimisă în judecată în anul 2021, atunci când a mituit doi polițiști pentru a scăpa de testarea cu aparatul etilotest.

Lidia Buble a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare

O primă sentință a fost dată în anul 2022, decizie pe care avocații artistei au contestat-o, iar vineri, Curtea de Apel București a dat sentința definitivă.

Citește și: VIDEO- Lidia Buble, despre feminitate și frumusețe

Artista a fost condamnată la un an închisoare pentru dare de mită, dar Lidia Buble va fi nevoită să presteze și muncă în folosul comunității la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă sau la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie Socială Sector 1 Bucureşti, pe o perioadă de 90 de zile. 

Ce s-a întâmplat cu cei doi polițiști implicați în dosar

Constantin Marius Miulescu, unul dintre polițiștii care au primit mita, a fost condamnat la trei ani închisoare cu suspendare şi interzicerea ocupării funcţiei de agent de poliţie pe durata unui an.

Citește și: Lidia Buble, închisoare cu suspendare

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

O altă femeie polițist, dar și un prieten de-al artistei vor fi judecați separat, instanța dispunând disjungerea dosarului.

Lidia Buble a fost trimisă în judecată pentru dare de mită

Lidia Buble a fost trimisă în judecată de către procurorii DIICOT.

Blondina este acuzată că a dat mită unor organe ale Poliției Române, care doreau să o testeze cu aparatul etilotest. Alături de cântăreață, au mai fost trimiși în judecată alți patru oameni. Printre ei se numără și doi agenți ai Brigăzii Rutiere a Capitalei care ar fi luat mită.

Citeste si: VIDEO| Dana Budeanu, vizată de un dosar penal

Buble a fost trimisă în judecată împreună cu polițiștii Marius Constantin Miulescu și Elena Daniela Reznicsek, precum și cu Laurențiu Cristian Ciupercă și Dragoș Ștefan Presură.

Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul București și va intra în procedură de cameră preliminară, la finalul căreia va începe judecata pe fond.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Citeste si: Lidia Buble, interzis de sexy în vacanța fără Răzvan Simion! Cu cine a mers la mii de kilometri distanță

Se pare că ancheta ar fi început în vremea stării de urgență din 2020. Artista se întorcea acasă, la volanul mașinii sale, când ar fi fost oprită de un echipaj al Brigăzii Rutiere a Capitalei. Cei doi agenți, Marius Constantin Miulescu și Elena Daniela Reznicsek, i-ar fi cerut vedetei să sufle în aparatul etilotest.

Cântăreața vorbea la telefon, pe speaker, cu un amic. Ea l-a întrebat ce să facă. Bărbatul a sfătuit-o să nu sufle în aparat și să le ofere bani polițiștilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si