Intrebat despre ordonanta gratierii, Liviu Dragnea a dezvaluit ca nu cunoaste proiectul si ca de aceste lucruri se ocupa prim-ministrul si ministrul Justitiei.

"In subiectul asta trebuie sa vorbiti cu Guvernul. Cu premierul si cu ministrul Justitiei. Si eu m-am uitat cu foarte multa curiozitate, dupa ce m-am intors din America, n-am inteles foarte mult, exact ce vor sa faca, astept si eu sa vad totusi o linie clara.

Nici nu am vorbit cu ei si nici nu vreau sa vorbesc cu ei acest lucru“, a spus presedintele PSD Liviu Dragnea, pentru Digi 24.

Forma finala a proiectului de Ordonanta de Urgenta privind gratierea a trecut printr-un calculator de la cabinetul liderului PSD Liviu Dragnea, la autor fiind trecut numele “anca.spiridon“. Anca Spiridon este director general la Cancelaria presedintelui Camerei Deputatilor. Informatia a fost difuzata initial de cursdeguvernare.ro, citata de news.ro, care scrie ca metadatele proiectului de OUG pentru gratiere, publicat miercuri pe site-ul Ministerului Justitiei, au drept autor “anca.spiridon” si ca semnatura “prenume.nume” este specifica documentelor create din Wordul computerelor de la Camera Deputatilor, scrie adevarul.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si