Liviu Pop nu a detinut si nu detine nici in prezent un autoturism proprietate personala, conform propriilor declaratii de avere date in calitate de senator si ministru, din 2012 si pana acum. Ca functionar public, Ministrul Educatiei este obligat sa declare bunurile, valorile si sumele pe care le detine atat el cat si rudele de gradul intai.
Recent, Liviu Pop a fost intrebat de reporteri ce parere are despre scumpirile la benzina din ultima vreme si a dat un raspuns vag.


Reporter: Sunteti sofer. Ati simtit vreo diferenta la pompa, la pret?
Liviu Pop: Sunt conducator auto. Sotia mea alimenteaza, nu alimentez eu.
Reporter: Dar e acelasi buget al familiei. Ati simtit majorarea?
Liviu Pop: Alimentam destul de rar. Cam o data pe luna. Nu ne permitem.
Reporter: Rate la banci aveti. Ati simtiti cresterea ROBOR?
Liviu Pop: Am rate la banci. Nu mi-a comunicat nimeni ca ar fi crescut ROBOR-ul.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Sotia ministrului, Adriana Elena Pop, este profesoara de Limba Engleza la Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” din Baia Mare, unde castiga putin peste 3.200 lei pe luna. Ei au impreuna doi copii minori, care incaseaza alocatie de la Statul Roman.
Liviu Pop are si un credit in valoare de 60.000

lei pe care la contractat anul trecut si trebuie sa-l achite pana in 2021. El mai detine trei imobile obtinute prin schimb, donatie si cumparare precum si bijuterii in valoare de 13.000 euro, colectionate intre 2001 si 2017.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si