Oamenii încearcă să scape din chinul bombardamentelor, iar mulți sfârșesc în fuga lor. Oamenii nu au unde să își mai îngroape cadavrele, neavând acces la cimitire. Eroii Ucrainei au fost aduși acasă, iar mii de ucraineni au îngenuchiat la vederea convoaielor care le aduceau trupurile.

Citeste si: Mesajul plin de emoție transmis de un sodat ucrainean pentru români. Ce a transmis militarul aflat pe front

Soldații ucraineni uciși au fost aduși în localitățile natale, iar oamenii au ieșit să le aducă un ultim omagiu, cu lacrimi în ochi și lumânări aprinse.

Citeste si: Povestea cutremurătoare a unei tinere de 25 de ani, din Ucraina: „Viața mea stă lângă mine, într-un sicriu închis”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie a decis să facă în joacă un test ADN și a descoperit că a crescut timp de 12 ani fiul unui străin- antena3.ro

Ucraina își dorește un mecanism prin care să fie garantată securitatea țării, potrivit negociatorului Mihailo Podoliak, consilier al lui Volodimir Zelenski.

Citeste si: Jurnalista rusă Oksana Baulina, ucisă în bombardamentele de la Kiev

Teatrul din Mariupol a fost bombardat

Viceprimarul orașului Mariupol, Serhiy Orlov, a afirmat că forțele ruse au bombardat clădirea teatrului în case se ascundeau civilii din Mariupol. ”Între 1.000 și 1.200 de oameni se fost acolo teatru, în timpul atacului de astăzi. Numărul exact al victimelor este încă necunoscut”, a declarat Serhiy Orlov, conform theguardian.com.

Citeste si: Faimosul lunetist Wali le face în ciudă rușilor, care l-au declarat mort în Mariupol: "Sunt în viață! Nici o zgârietură"

Un convoi de evacuare din orașul Enerhodar din mijlocul țării a fost atacat de forțele ruse în timp ce se deplasa către orașul Zaporojie, spun autoritățile ucrainene.

Citeste si: Cel puțin 80 de cadavre au fost scoase de sub dărâmături la Nikolaev

Un convoi de peste 70 de vehicule a plecat la scurt timp după ora locală 11:00 (5:00 ET), a declarat primarul Enerhodar, Dmytro Orlov.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si