Shanghai-ul trece printr-o perioadă drastică după ce un nou val de COVID-19 a lovit China. Oamenilor le este strict interzis să-și părăsească casele, indiferent de ce motiv ar avea. Autoritățile susțin că nu știu cât va mai dura lockdown-ul total impus din cauza numărului record de infectări cu virusul SARS-CoV-2.

Citeste si: O profesoară din Rusia a fost arestată după ce elevii ei i-au făcut publice mesajele împotriva războiului din Ucraina

Videoclipurile în care oamenii urlă de disperare din cauza lockdown-ului total au fost făcute publice sâmbătă, 9 aprilie, de un cunoscut realizator radio din Statele Unite ale Americii, Patrick Madrid.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În imaginile video se poate observa cum mii de oameni urlă noaptea de la geamurile caselor lor, după o săptămână de carantină totală impusă de autorități în metropola cu 26 de milioane de oameni, din cauza unor noi cazuri de infectare cu COVID-19.

Citeste si: Armata lui Vladimir Putin își mobilizează forțele în Europa. Rusia ar pregăti o provocare în Transnistria pentru a acuza Ucraina

26 de milioane de persoane nu mai au voie să-și părăsească casele, indiferent de motiv

Autoritățile din China au instituit în data de 28 martie o carantină totală asupra orașului Shanghai, unul dintre cele mai mari orașe din lume.

Citeste si: Noul comandant al operațiunilor ruse în Ucraina, un „călău” care a provocat haos în Cecenia și Siria

26 de milioane de oameni nu mai au voie să-și părăsească locuințele, indiferent de motiv, după înregistrarea a circa 9.000 de cazuri noi de Covid-19.

Autoritățile au trimis peste 12.000 de militari și inspector sanitari în Shanghai și alte zone, în cea mai amplă operațiune din domeniul sănătății publice organizate de China de la descoperirea focarului 0 de COVID-19, la Wuhan, în 2019.

Citeste si: Harkov a fost bombardat de peste 50 de ori în ultimele 24 de ore. Ucrainenii încă își caută morții: ,,Copiii mei sunt sub dărâmături de 36 de zile"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si