Close sidebar
Close sidebar

Lorenna, concerte spectaculoase pentru românii din străinătate. Ce își cumpără artista din deplasări

Solista de muzica populara, Lorenna face show de fiecare data cand se afla in mijlocul romanilor din Diaspora.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sta plecata si cate o saptamana la concerte iar cand se intoarce in tara vine incarcata cu tot felul de suveniruri.

Lorenna cutreiera lumea in lung si in lat iar prin concertele sale le mai descreteste fruntile si le alina dorul de casa, romanilor plecati la munca in strainatate.

Lorena: Vad aici ca ai frigiderul prin de magneti sunt locuri pe unde ai ajuns cu cantarile tale. Colectionez magneti. In Spania, in Italia, cel mai recent am fost in Murcia, Zaragoza, Murcia. Daca te uiti in jurul frigiderului e plin de sus pana jos de imbracat de magneti. Trebuie sa-mi cumpar alt frigider.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Mereu aranjata si zambitoare, Lorenna canta si danseza seara pentru romanii din Diaspora iar ziua se relaxeaza la cumparaturi prin magazinele din locurile pe unde se afla.

Sunt ultimele achizitii pe care le-a facut din Spania si Germania, unde a cantat cateva zile aproape fara pauza.

Lorena: Parca cei din diaspora se distreaza mai bine lucreaza de luni pana sa bata iar sambata seara cand ajung eu la ei ii petrec de numa, numa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI