Mai multe categorii de deșeuri au fost abandonate în imediata vecinătate a pârâului Lemina, sugestiv asociate cu o eventuală operațiune de igienizare a unei pivnițe.

Citește și: Cum a fost prins unul dintre cei mai periculoși criminali din lume? Bărbatul a fost arestat după ce polițiștii au văzut o fotografie în care celebra victoria unei echipe de fotbal

La scurt timp după descoperire, oamenii legii au inițiat o investigație rapidă din care au identificat vinovații: o familie de români stabilită în zonă, notează jurnaliștii de la  Piazza Pinerolese.

Familia de români a fost nevoită să curețe zona pe cheltuială proprie

Oamenii legii din Vigone, împreună cu forțele de ordine din Villafranca Piemonte și Cercenasco, au desfășurat o anchetă cu rezultat rapid, care a fost finalizată în doar câteva zile.

Familia de români, cea care era responsabilă pentru depozitarea necorespunzătoare a deșeurilor, a curățat zona pe cheltuiala proprie și va fi sancționată conform legii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Lovitură dură pentru o familie de români din Italia! Au fost taxați dur pentru deșeurile abandonate neregulamentar

Au fost taxați dur pentru deșeurile abandonate neregulamentar

[Sursa foto: Piazza Pinerolese]

Citește și: Un bărbat a ajuns bogat după ce s-a îndrăgostit de o femeie cu 40 de ani mai mare ca el. Aristocrata i-a lăsat o avere de 5 milioane de euro

„În ciuda incidentelor recente, colaborarea dintre diferitele departamente de poliție a dovedit eficiența în combaterea acestei probleme”, a transmis un reprezentant al autorităților locale.

Prin astfel de inițiative coordonate, se urmărește anularea posibilității de a se mai produce incidente asemănătoare în viitor.

Citește și: În drum spre casă după o noapte în club, lăsați în stația de autobuz sau în piețe. Cursa gratuită de taxi pentru cei care consumă alcool în club, este doar o oportunitate de a obține bani de la stat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si