Joi dimineață, 11 ianuarie, un elev a încetat din viață. Acesta s-a aruncat de la etajul patru al Liceului Militar din Alba Iulia. Adolescentul de 15 ani a lăsat un bilet de adio familiei sale.

''În dimineaţa zilei de 11 ianuarie, în jurul orei 08,00, un elev al Colegiului Naţional Militar 'Mihai Viteazul' Alba Iulia a fost găsit în stare de inconştienţă, în urma unei căderi de la etajul patru al clădirii, în zona dormitoarelor.

A fost apelat serviciul de urgenţă 112, dar, cu toate eforturile echipei medicale ajunse la locul incidentului, care i-a acordat primul ajutor, elevul a decedat'', se arată într-un comunicat transmis de reprezentanţii Colegiului.

Cum s-a petrecut tragicul incident?

Elevul din clasa a IX-a a fost prezent la apelul de dimineață. Ulterior, acesta s-a întors în camera sa, s-a schimbat de uniformă, ulterior recurgând la gestul extrem.

Acesta a lăsat un bilet de adio, care a fost găsit în urma perchezițiilor polițiștilor. În biletul de adio, acesta a scris că nu se simte susținut. Potrivit presei locale, nimic nu ar fi dat de înțeles că tragedia ar urma să se întâmple.

Cazul a fost preluat de Parchetul Militar, care va face cercetări în acest sens. De asemenea, la nivelul liceului s-a făcut o comisie condusă de locţiitorul comandantului liceului.

La admiterea în Colegiul Militar, adolescentul a fost declarat apt la evaluarea psihologică.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Citește și: El este elevul care s-a aruncat de la etajul 4 al Liceului Militar din Alba Iulia. Lukas a lăsat și un bilet de adio, înainte de a recurge la gestul extrem

Cine a fost Lukas?

Lukas Ionuț Chiforiuc era elev în clasa a IX-a la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia. Acesta avea planuri mărețe cu viața sa. Își dorea mult să aibă o carieră în domeniul militar.

Citește și: Exclusiv! De ce ar fi recurs Lukas, elevul de 15 ani de la Liceul Militar din Alba Iulia la un asemenea gest? Adolescentul se simțea singur și nesusținut de familie: ”Nu-i plăcea acolo”

Lukas va fi condus pe ultimul drum duminică

Lukas va fi condus pe ultimul drum duminică

El avea și o pasiune pentru fotbal, și făcea parte chiar dintr-o echipă locală din Baia Mare.

Familia lui este distrusă de durere. Lukas mai avea și o soră mai mică.

Lukas va fi condus pe ultimul drum duminică

 Mama adolescentului din Alba Iulia, mesaj plin de durere: „Drum lin către îngeri”

Mama adolescentului din Alba Iulia, mesaj plin de durere: „Drum lin către îngeri”

Vestea tragică a venit ca un trăsnet pentru familia, colegii și apropiații băiatului. Acesta ar fi primul incident de acest fel de la Colegiul din Alba Iulia. 

Băiatul va fi condus pe ultimul drum duminică. Mama sa a postat un mesaj plin de durere pe rețelele de socializare. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si