Luna Nouă 27 iulie 2022: Când luna nu este luminată sau nu poate fi văzută, atunci este lună nouă. Astfel, faza Lunii noi este atunci când, în cursul orbitei sale, satelitul se intrepune între Pământ și Soare. În timpul acestei faze nu este posibilă vederea Lunii întrucât ea este prezentă "pe cerul zilei", la mică distanță de Soare.  

În perioada 27 iulie-30 iulie va fi Lună Nouă. Iată care sunt zodiile norocoase!

Berbec

Nativii zodiei Berbec vor descoperi că sunt foarte norocoși. În privința banilor o duceți foarte bine. Nu trebuie să neglijați celelalte planuri!

Taur

Trebuie să fie mai deschiși la oportunitățile care le ies în cale și să nu lase problemele financiare să le pună capac. Veți avea parte de foarte multe reușite, multe dintre acestea pe plan financiar: vor câștiga sume frumoase de bani.

Gemeni

Nativii Gemeni vor deveni mult mai puternici din punct de vedere emoțional. Se vor simți împliniți, după mult timp în care s-au confruntat cu probleme.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Venus intră în Rac începând cu 17 iulie 2022. Cum vor fi influențate zodiile de acest aspect

Aceștia vor afla că există o persoană care își dorește să aibă o legătură mai complexă cu ei, trebuie doar să fie deschiși.

Rac

Persoana iubită vă va face o surpriză foarte frumoasă de care vă veți bucura foarte mult.

Norocul este de partea voastră.

Leu

Leii trebuie să învețe să fie mai calmi în următoarea perioadă. Nimic nu vine fără răbdare. Luați totul cu calm.

Fecioară

Norocul nu vă ocolește, dar trebuie să munciți pentru asta. Depuneți eforturi, cineva apropiat vă dă o mână de ajutor.

Citeste si: Horoscop 14 iulie 2022. Două zodii primesc o veste excelentă. Surprize majore!

Balanță

Balanțele se vor îndrăgosti neașteptat de cineva. Veți găsi curajul necesar pentru a trece la următorul nivel. Trebuie să vă luați inima în piept.

Scorpion

Scorpionii vor avea parte de o perioadă benefică în perioada următoare. Vă veți înconjura de persoane optimiste care vă vor ajuta să fiți la fel.

Săgetător

Săgetătorii ar trebui să se pregătească de o perioadă abundenta din punct de vedere financiar. Iubirea îi va lua prin surprindere și le va face o surpriză la care nu se așteptau până acum.

Capricorn

Capricornii trebuie să nu se grăbească în a lua decizii. Cântăriți bine orice lucru care vine în viața voastră, pentru a nu regreta ulterior.

Vărsător

Orice obstacol veți întâlni îl veți putea rezolva cu mare ușurință.

Aveți încredere în forțele proprii și mult noroc. 

Pești

Peștii se află într-o perioadă instabilă emoțional, dar apar vești bune pe plan financiar unde lucrurile încep să prindă contur și să ia amploare.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Horoscop august 2022: Zodiile care au parte o un final de vară de vis

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si