Lună nouă mai 2022 se va forma în semnul zodiacal al Gemenilor începând de pe 30 mai. Accentul va cădea pe aspecte profesionale, vor fi readuse în discuție subiecte legate de învățământ, mass-media, copii, adolescenți, tineri și străinătate.

Citeste si: Horoscop 9 mai 2022. Taurii vor primi mai multe vești legate de locul de muncă

Vor apărea noi etape, dar nu va fi ceea ce pare.

Entuziasmul și încrederea totală trebuie dozate sau ar trebui să nu existe.

Berbec

Berbecii au parte de noii reacții spontane, de adaptare, vor primi răspunsuri rapide. Vor fi inspirați în luarea celor mai bune decizii, chiar dacă au presiuni mari asupra lor. Vor întâlni persoane noi, vor face schimb de contacte, opinii. Există posibilitatea unor noi parteneriate, vor avea succes atât pe plan personal, cât și profesional.

Taur

Taurii vor atenție, dar și control asupra situațiilor. Simt nevoia de a interacționa mai mult decât de obicei cu persoanele din jurul lor și au tendința de a-și impune cu strictețe părerile în fața celor din jur, existând posibilitatea de a ajunge la conflicte.

Citeste si: Luna plină mai 2022: Cum simt zodiile influenţa acestui fenomen astronomic?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pe plan amoros, trebuie să mai diminueze tendința de dominare și control asupra persoanei pe care o au alături, și să încerce să-și oprească nevoia de control și opiniile mult prea critice. 

Pot avea parte de noutăți de care trebuie să profite, fără a le da cu piciorul.

Gemeni

În următoarea perioadă, Gemenii vor fi persoane active, care doresc să se distreze și vor reuși să ajungă foarte ușor în centrul atenției. 

Pe plan sentimental trebuie să fie mai atenți și să observe nevoile partenerului, dacă le vor neglija, acest lucru ar putea duce la conflict și tensiune în relație.

Rac

Racii se vor concentra pe propria stare, dar și pe cea din cuplu și din familie. Pe plan secundar vor fi atribuțiile de la locul de muncă. Vor să se îngrijească mai mult de propria persoană, de calitatea vieții lor și vor face tot ceea ce ține de ei pentru a avea parte de mai multă fericire.

Leu

Leii vor avea parte de uniuni, dar și de rupturi în zilele care urmează. Trebuie să își păstreze calmul și să nu exagereze pentru a putea lua decizii corecte. Este un moment perfect pentru a se dedica planurilor profesionale.

Fecioară

Nativii Fecioară au parte de linște și vor primi răspunsuri la toate problemele pe care le au. Vor primi o veste pe care o așteaptă mai mult sau mai puțin de la persoanele dragi.

Balanță

În cazul Balanțelor, pacea și liniștea își vor face locul în cele ce urmează. Se vor întâlni cu sentimente de care au crezut că au dispărut complet, în mod special pentru cei care sunt singuri. Își vor face planuri de viitor, dar trebuie să fie atenți.

Lună nouă mai 2022

Scorpion

Vor străluci pe plan profesional, un plan pe care îl aveau de mai mult timp va prinde contur. Vor dedica mai mult timp și planurilor personale, dar trebuie să știe cum să bbalanseze totul.

Săgetător

În perioada următoare, Săgetătorii își pot găsi sufletul pereche. Cei care au deja un partener își vor dedica timpul acestora și vor pleca într-o vacanță împreună.

Capricorn

Se vor liniști în ceea ce privește sănătatea. Vor primi sprijin și vor avea parte de toată susținerea familiei și a persoanelor apropiate. 

Vărsător

La fel ca Săgetătorii, Vărsătorii își vor găsi sufletul pereche în luna mai. Există toate șansele ca jumătatea lor să fie chiar un nativ Săgetător.

Lună nouă mai 2022

Pești

Apar surprize și oprtunități pe plan profesional pentru Pești. Din cauza încăpățânării, pe plan personal lucrurile nu sunt tocmai atât de roz și din această cauză vor apărea certuri în relația de cuplu.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Jupiter în Berbec, începând cu 10 mai 2022. Cum vor influențate zodiile de acest aspect astrologic

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si