Luna Plină de pe data de 1 august aduce schimbări semnificative în viața mai multor zodii. August reprezintă luna schimbărilor care vor fi accentuate de Luna Plină. 

Berbec

Ultima perioadă a fost tumultuoasă și agitată pentru Berbeci, însă în această perioadă, nativii vor găsi o cale de rezolvare pentru tot ce și-au propus. Vor avea parte de o schimbare majoră, iar pe plan personal, relația cu partenerul devine din ce în ce mai bună.

E important să meargă la medic pentru controale periodice pentru a se asigura că sănătatea nu le este pusă în pericol.

Citește și: 28 iulie 2023- Ziua Ambulanţei: La mulți ani tuturor salvatorilor din Serviciile de Ambulanță din România

Taur

Nativii din zodia Taur vor avea parte de schimbări majore în această perioadă. Urmează o perioadă încărcată și este indicat să cereți ajutor pentru rezolvarea problemelor. Din punct de vedere al sănătății, Taurii radiază, însă, este important să vă adresați medicului în cazul în care apar schimbări.

Gemeni

O veste neașteptată ar putea să îi întoarcă pe Gemeni la 180 de grade. Au impresia că nu se descurcă în a gestiona anumite situații, motiv pentru care au nevoie de mai mult timp de gândire. 

Rac

Racii vor avea parte de o perioadă favorabilă. Luna Plină îi influențează pozitiv, însă, trebuie să învețe să treacă singuri peste obstacole. Vor crea legături noi cu persoane din jurul lor care le-ar putea schimba starea se sine.

Leu

Pe plan profesional, Leii vor avea parte de o schimbare. Chiar dacă la început nu le surâde ideea, pe parcurs se vor obișnui și o să înceapă chiar să le placă cum decurg lucrurile.

Vor avea parte de noi colaborări care le pot aduce venituri în plus.

Fecioară

Fecioarele sunt indecise pe plan sentimental. Vor avea parte de o schimbare care îi dă peste cap. Gândul le zboară la o posibilă relație sau o persoană din trecut, însă e important să nu acționeze din impuls și să pună lucrurile în balanță.

Balanță

Ultima lună a verii le aduce Balanțelor energia de care au nevoie. Veniturile îi mulțumesc din plin și se gândesc să facă o investiție financiară importantă. Trebuie să aibă însă grijă dacă investițiile majore pe care le fac le vor aduce sau nu mulțumirile la care se așteaptă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: 28 iulie 2023- Ziua Ambulanţei: La mulți ani tuturor salvatorilor din Serviciile de Ambulanță din România

Scorpion

Nativii acestei zodii se încăpățânează mult în această perioadă.

Este posibil să vă înșelați în ceea ce privește persoana de lângă voi. Chiar și așa, lasă orgoliul la o parte și bazează-te mai mult pe comunicare.

Săgetător

Veți face o schimbare majoră din punct de vedere energetic. Săgetătorii se simt din ce în ce mai bine și reușesc să facă toate activitățile pe care și le-au propus. Sunteți dornici de noi schimbări, precum modificări în locuință, pentru a fă menține starea de bine.

Capricorn

Capricornii vor fi mai versatili în această perioadă. Se anunță schimbări în dispoziția nativilor, și îți vor da seama că este important să se apropie mai mult de cei dragi. Este important să vă focusați pe odihnă și pe starea de sănătate.

Vărsător

Vărsătorii sunt distanți de familie în această perioadă. Încercați să vă apropiați mai mult de membrii familie, pentru a nu primi reproșuri din partea acestora. Chiar dacă serviciul vă ocupă cea mai mare parte din timp, încercați să vă detașați, iar în timpul liber să comunicați mai mult cu familia.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citește și: Horoscop 2024: Zodiile cărora li se schimbă viața în anul care urmează

Pești

Peștii se simt excelent pe plan sentimental. În această perioadă relația cu partenerul de viață merge mai bine ca oricând, iar nativii care sunt încă singuri vor face un pas către viitorul partener de viață. Ultima lună a verii este încărcată cu senzații frumoase și propuneri, iar alegerile pe care le faceți stau doar în mâna voastră.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si