Este o zi foarte importantă pentru Ana Maria Bărbosu. Sportiva va intra vineri în posesia medaliei de bronz de la Jocurile Olimpice de anul acesta. Medalia îi va fi înmânată gimnastei de către Octavian Morariu, membru al Comitetului Internaţional Olimpic pentru România, şi de Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Ana Bărbosu urmează să primească medalia de bronz în cadrul unei ceremonii care va începe la ora 15:30 la Casa Olimpică din Capitală.

Citește și: FOTO "E o glumă proastă, o bătaie de joc!" Cele trei statui ale campionilor olimpici din Kenya, date jos imediat după inaugurare

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A renunțat la viața din SUA și și-a cumpărat o insulă în Finlanda cu banii de-o garsonieră confort redus în România- antena3.ro

ana maria barbosu, medalie bronz, jocurile olimpice 2024

Jordan Chiles nu vrea să renunțe la medalia de bronz, chiar dacă TAS i-a anulat contestația

Gimnasta americană încă speră să poată păstra medalia de bronz, chiar dacă aceasta i-a fost deja retrasă. Aceasta spune că a fost cu adevărat devastată de hotărârea TAS, care a decis în favoarea apelului făcut de Ana Bărbosu.

„Nu am cuvinte.

Această decizie pare nedreaptă şi vine ca o lovitură semnificativă nu doar pentru mine, ci pentru toţi cei care mi-au susţinut călătoria. În plus faţă de durerea sufletească, atacurile rasiste neaşteptate de pe reţelele sociale sunt greşite şi extrem de dureroase. M-am dedicat trup şi suflet acestui sport şi sunt atât de mândră să îmi reprezint cultura şi ţara”, a scris tânăra de 23 de ani într-o postare pe rețelele de socializare.

Federația Română de Gimnastică a precizat în cursul zilei de luni că TAS a respins solicitarea formulată de Federaţia de Gimnastică a Statelor Unite, Jordan Chiles, şi Comitetul Olimpic al Statelor Unite de a redeschide cazul concursului de la sol, de la Jocurile Olimpice. Anunțul a fost confirmat și de oficialii USA Gymnastics, care au precizat că TAS nu o să mai revină asupra deciziei prin care Jordan Chiles trebuie să returneze medalia de bonz pe care a primit-o la Paris.

Citește și: Ana Bărbosu, în al nouălea cer după ce TAS a decis că medalia de bronz este a ei: „Mi s-au înmuiat din nou picioarele”

ana maria barbosu, medalie bronz, jocurile olimpice 2024


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si