Ce face diferenta intre anul acesta si anul trecut? Vremea. In 2016, plajele erau animate de turistii care aveau parte chiar si de prima baie-n mare.

Acum, nici cu doua randuri de haine nu te-ai incumeta sa stai mai mult de 20 de minute... la mal.

DAN SAVOPOL -  Asa arata plaja din centrul Statiunii Mamaia! Beachbar-urile si terasele sunt inchise.

Agentii au fost speriati de vremea rea si nu vor sa-si deschida locatiile pentru minivacanta de 1 Mai.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

-Ce o sa faca in aceste conditii turistii care vin aici la malul marii? Daca n au beach nbaruri pe plahja, ce sa faca? ce sa faca, ce facem si noi, ne plimbam, ce putem sa facem. Admiram natura, admiram marea.

Pustie este si piateta cazinoului. Multe dintre terasele de aici se afla in renovare si vor fi deschise abia la 1 iunie.

Singurii care mai amintesc faptul ca de maine incepe minivacanta sunt palmierii, proaspat scosi din sere.

Din pacate, vremea nu tine cu cei care deja impacheteaza pentru marea distractie. Soarele le va zambi mai mult printre dinti, pentru ca temperatura nu va sari de 18 grade.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si