Mulți se întreabă ce se întâmplă în familia artistului. Mama acestuia a postat un mesaj neobișnuit pe rețelele de socializare. Familia Sterp este deschisă cu publicul, mai ales de când mama Geta a tot apărut pe rețelele de socializare cu celebrul artist. Mulți știu doar de faptele bune pe care aceasta le face, însă nimeni nu știe viața ei dinainte de a deveni cunoscută.
Mama Geta s-a despărțit de soțul ei, tatăl celor patru copii pe care îi are, în urmă cu mulți ani, iar aceasta a plecat definitiv din casa în care locuiau.


Deși Culiță și frații lui îl mai vizitează pe tatăl acestora, mama Geta nu vrea să mai audă de el.

Citeste si: Adelina și Radu de la Puterea Dragostei așteaptă un copil? Cristina Mihaela spune că urmează o surpriză

Ce a postat mama artistului pe rețelele de socializare

Cu toate că lucrurile păreau să meargă foarte bine în familia artistului, mama acestuia a postat un mesaj îngrijorător pe Instagram despre care nu a dorit să ofere detalii.
„În viață ești singur, iar în mormânt la fel! Degeaba fugi de ceea ce ți-a dat Dumnezeu să duci. Tot cu El te vei întâlni peste tot”, sunt rândurile pe care mama Geta le-a distribuit la InstaStory.
Cât despre relația cu fostul soț, mama Geta a vorbit într-un vlog postat:„Mi-a interzis să port tocuri. M-am dus la râu să spăl hainele, eram fericită că am fost la nuntă cu el, cu voi toți, am făcut rost de bani să cinstim.

Când am venit de la rău, am văzut în curte un foc, nu era ca acum și era o bucată de material negru. Vai, ăla mi-a fost gândul. Mi-a dat foc la costumul negru, nou-nouț. Am crezut că s-a năruit cerul pe mine. M-am săturat, nu m-am mai dus la muncă. Am răbdat-o și pe asta. Mi-a părut așa rău de costumul ăla. Doar atunci l-am luat pe mine".

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Totul despre despărțirea dintre Simina și Alex Zănoagă, cuplul format la Puterea Dragostei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si