Mariana Ionescu Capitanescu a intrat in belele, dupa ce a fost prinsa de Fisc si amendata pe loc. Cantareata de muzica populara, care de 5 ani are in Gorj un festival ce ii poarta numele, a trait in urma cu cativa ani o experienta traumatizanta, cu efect de dus rece.

Artista a fost luata in colimator de catre inspectorii de la ANAF si amendata, dupa ce acestia, din cate se pare, ar fi descoperit ea nu si-ar declarat cateva concerte.

Si mai interesant este faptul ca acuzele care i s-au adus folcloristei au aparut dupa ce aceasta a cantat la nunta unei prietene apropiate, nunta unde nu a perceput niciun onorariu.

Din pacate, inspectorii au fost nemilosi si i-au aplicat Marianei Ionescu Capitanescu amenda maxima. Artista a platit-o la scurt timp.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

“Mariana Ionescu Capitanescu a fost invitata la nunta unei prietene de-a ei. Fusese invitata ca amica, la masa si la petrecere, insa, fiind vorba despre prietena ei, ea a cantat in seara respectiva de placere si in fata tuturor mesenilor. De unde sa fi stiut ea atunci cate va patimi din aceasta cauza?!

Nu a cerut nici un ban, nici nu putea sa fie vorba despre asa ceva pentru ca (n.r.

: artista si mireasa) erau ca doua surori. Mai tarziu, ce credeti?, s-au trezit peste ei cu inspectorii ANAF. Ei au solicitat hartii oficiale, chitante care sa arate ca lucreaza legal. Au acuzat-o pe Mariana Ionescu Capitanescu de evaziune si ca nu si-ar fi declarat adevaratele venituri. 

Au si amendat-o, chiar daca ea le-a explicat ca nu a cantat in seara aceea pe bani si ca nu a avut un program normal.

De atunci, Mariana Ionescu Capitanescu nu mai canta pentru cunoscuti, ci doar dupa ce semneaza contractul”, ne-a declarat o persoana din anturajul artistei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si