In total, peste 760.000 de actiuni ale Facebook au fost vândute de catre Chan Zuckerberg Initiative Holdings si de catre Chan Zuckerberg Foundation, la preturi cuprinse intre 122,85 dolari si 124,31 dolari pe actiune. Vânzarea actiunilor a adus circa 95 milioane dolari celor doua entitati,, relateaza Bloomberg potrivit News.ro.

Operatiunea este prima din seria celor anuntate de Zuckerberg, care vrea sa finanteze, din vânzarea actiunilor, cercetarea si descoperirea de solutii in domenii precum sanatatea, stiinta sau educatia.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Dupa nasterea fiicei lor Maxima, Mark Zuckerberg si sotia sa, Priscilla Chan, au promis ca vor dona 99% din avere in perioada vietii lor.

In 2 iunie, Mark Zuckerberg detinea 4 milioane de actiuni clasa A si circa 419 de actiuni clasa B ale Facebook, care cumulat aduc 53,8% din drepturile de vot in cadrul adunarii generale a actionarilor, desi reprezinta doar 14,8% din capitalul societatii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si