Marte in Berbec mai. Până acum, Marte a fost în zodia Peștilor și totul s-a petrecut mai lent, dar acum, Marte ajunge în zodia sa de domiciliu și le face pe zodii să acționeze în anumite situații. 

marte în berbec mai

Marte intră in Berbec începând cu 24 mai, până pe 5 iulie 2022

Până pe 5 iulie, Marte va fi în Berbec și va aduce energie intensă și o inițiativă perfectă în cazul nativilor care vor să meargă cu o viteză ceva mai mare spre planurile pe care le au.

Ultima oară Marte a fost în Berbec între iulie și decembrie 2020, iar aspectele de atunci vor reveni în prim-plan. 

Citeste si: Principalele aspecte astrologice din iunie 2022. Saturn retrogradează Vărsător

În 2020 Marte era retrograd, dar acum lucrurile se petrec cu mare viteză înainte, deci este necesară o acțiune cât mai rapidă.

Cum se manifestă Marte în Berbec

Marte este planeta conducătoare a Berbecului, iar atunci când se află în casa acestuia își face simțită prezența prin esența, virtuțile calitățile și defectele sale. Poate aduce personalități și caractere mai drastice ale zodiilor, dar exagerate în aceeași măsură.

Citeste si: Horoscopul săptămânii

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În această perioadă nu va exista timp sau spațiu pentru a gândi, principalul aspect cade pe acțiune și curaj care joacă un rol important. Gândirea rațională nu mai este o prioritate, iar tensiunea poate fi resimțită în aer.

marte în berbec mai

Cum influențează tranzitul lui Marte în Berbec

Când Marte ajunge în zodia Berbec motivația este prezentă, aduce încredere pentru a îndeplini scopurile și idealurile.

Este momentul în care balanța va fi în avantajul ambițiilor și idealurilor personale.

Berbec

Până pe 5 iulie 2022, Marte va fi acasă. Berbecii devin mai puternici și mai eficienți Ei sunt cei care vor face regulile jocului și pot realiza cu succes ceea ce își doresc. A venit momentul să pui accent pe propria persoană. Ar putea exista anumite discuții și certuri.

Taur

Marte în Berbec te ține drept și pe propriile picioare. Îți poți dezvălui un proiect ambițios care va avea nevoie de toată ambiția ta pentru a se realiza până pe 5 iulie. 

Gemeni

Lumea ta se va schimba și vei fi plin de viață. Vei participa la mai multe evenimente și vei avea multe locuri unde trebuie să ajungi. Îți poți pune toate energiile pe care le ai într-un vis ambițios. Totul constă în dedicarea pe care o ai și cât de mult te implici în ceea ce vrei să faci. 

Rac

Îți poți îndeplini ambițiile și planurile de carieră cu energie și dinamism și poți avea șansa să fii promovat în poziții mai înalte. Dacă ești deja acolo unde ți-ai dorit să fii acum este momentul să fii mai autoritar pentru a schimba lucrurile așa cum tu îți dorești.

Leu

Resimți puternic energia lui Marte în Berbec. Este o energie mai aspră și mai crudă față de cum ești tu în mod normal, dar cu toate acestea este ceea ce ai nevoie pentru un anumit lucru din starea ta de confort. Poate fi vorba despre vorbit în public pentru prima dată, călătorie sau chiar realizarea propriului tău blog, orice este posibil. Este necesar să îți desfaci aripile și să prinzi mai mult curaj!

Fecioară

Marte în Berbec le va da lumea peste cap Fecioarelor. Vine ca o vijelie și face haos față de ceea ce au nativii în cap și va pleca fix atunci când se vor aștepta mai puțin, când vor începe să se obișnuiască cu perioada. Este o perioadă bună în care poți face schimbări: începi un stil de viață sănătos sau să faci schimbări pe plan financiar.

Balanță

Vești bune pe plan sentimental. O persoană pe care o urmărești de ceva timp ar putea să fie a ta. Cu Marte în Berbec s-ar putea să pierzi puțin din control și să nu știi ce să faci mai întâi. Ia lucrurile pe rând și folosește-ți toate abilitățile diplomatice în această perioadă.

marte în berbec mai

Marte ajunge în zodia Berbec. Ce se va întâmpla cu zodiile?

[Sursa foto: PixaBay]

Scorpion

Vei primi reputația bine meritată: vei fi cel mai apreciat, dar nu vei fi și cel mai misterios semn zodiacal, așa cum ești obișnuit, în următoarea perioadă. Vei primi exact ceea ce îți dorești. Caută un loc de muncă nou sau înscrie-te într-un program de antrenamente pentru a începe un stil de viață sănătos. Găsește lucruri constructive de făcut care să te ajute să evoluezi.

Săgetător

Mergi după acea persoană pe care ai pus ochii, pune-ți la punct propria afacere pentru a-ți dubla veniturile, a venit momentul în care să lași grijile în spate și să îți trăiești viața. Uită de sintagmele „ar trebuie să” sau „ar fi mai bine să” și bucură-te de distracție.

Capricorn

În mod normal îți concentrezi toată energia pe carieră, dar cu Marte în Berbec te vei axa pe partea de casă și familie, unde vor exista atât momente de certuri, cât și de bucurie. Atenție la posibilele accidente în jurul casei!

Vărsător

A venit momentul să îți impui punctul de vedere, în mod clar și convingător. Pentru a nu te certa cu cei din jur nu trebuie să dai dovadă de multă forță, deși o ai în acest moment. Ai cuvintele la tine în momentele potrivite. Este o perioadă perfectă pentru a merge înainte cu planurile pe care le ai.

Pești

Cheltuielile vor apărea și ești tentat să cumperi lucruri care nu îți sunt neapărat necesare. Dar cu toate acestea se observă câteva câștiguri financiare menite să acopere alte cheltuieli. Este o perioadă excelentă pentru a pune mai mult accent pe condița fizică. 

Citeste si: Horoscop 24 mai 2022. Schimbări neașteptate în sfera relațiilor. Planuri noi pentru aceste zodii

 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si