Close sidebar
Close sidebar

Masinile fara sofer vor circula pe strazi in urmatorii cinci ani, sustine presedintele unei companii de transport: "Este a treia revolutie a transporturilor"

Compania de transport Lyft sustine ca, in urmatorii cinci ani, majoritatea curselor se vor desfasura cu masini fara sofer. Compania sustine ca aceasta va fi o modalitate de transport mai ieftina decat detinerea unei maisni proprii.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Este a treia revolutie a transporturilor”, a declarat presedintele companiei, John Zimmer, potrivit Mediafax.

Proiectul va fi realizat in trei etape. Prima va dura noi ani, timp in care cursele autonome vor fi valabile utilizatorilor Lyft, dar numai de-a lungul unor rute stabilite, cu software-ul adaptat acelor rute. Apoi, rutele vor fi extinse, insa viteza cu care vor circula masinile este de 40 de km/ora. In ultima etapa, cursele vor deveni autonome.

Citeste si: INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Lyft este o companie care foloseste sistemul de transport ridesharing. Compania a incheiat o intelegere cu compania americana General Motors pentru realizarea unui parc de masini fara sofer in San Francisco si Phoenx.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI